GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ultimul derby al sezonului în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2024 18:59 / Actualizat sambata, 18 mai 2024 18:59

Rapid și FCSB trag cortina peste sezonul 2023/24 în Liga 1 cu un nou episod din tradiționalul derby bucureștean, duminică, 19 mai, de la ora 21:00. În aceeași zi are loc ultima etapă din Premier League, soarta titlului urmând a fi tranșată de la distanță între Manchester City și Arsenal. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos. În plus, Misiunea de fotbal de la finalul săptămânii te poate trimite în tragerea la sorți pentru prezența la Campionatul European din vara acestui an.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20

Din oferta Betano de duminică 19 mai am ales cinci meciuri de fotbal și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Oțelul Galați – U Cluj (14:30)
Rezultat final – Oțelul Galați (cota 2.60)

Oțelul a pierdut finala din Cupa României Betano la loviturile de departajare contra Corvinului și a ratat calificarea directă în cupele europene. Acum, gălățenii mai pot ajunge în Europa doar prin barajele din Liga 1, primul examen fiind meciul cu Șepcile Roșii.

De patru ori s-au întâlnit Oțelul și U Cluj sezonul acesta, formația din Galați impunându-se de trei ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. În calitate de gazdă bilanțul pentru Oțelul este de două victorii și o remiză. Trei din ultimele patru meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri.

Arsenal – Everton (18:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)

Misiunea celor de la Arsenal este una aproape imposibilă în lupta pentru titlu. ”Tunarii” au prima șansă la victorie cu Everton, o echipă care n-a câștigat niciun meci din ultimele cinci în deplasare, dar depind de rezultatul făcut de Manchester City pentru a aduce titlul la Londra.

Manchester City – Everton (18:00)
Total goluri – Sub 4.5 (cota 1.75)

”Cetățenii” au nevoie de un singur punct pentru adjudecarea titlului în Premier League, în condițiile în care au câștigat ultimele opt meciuri din campionat la cel puțin două goluri diferență. Manchester City vine după trei victorii consecutive pe teren propriu, cu 14 goluri marcate. West Ham (locul 9) a pierdut trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Arsenal are cea mai bună defensivă din Premier League, cu doar 28 de goluri primite în 37 de meciuri.

Villarreal – Real Madrid (20:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.78)

Deja campioană în La Liga echipa Real Madrid a arătat că nu lasă deloc garda jos câștigând ultimele două meciuri din La Liga cu 9-0 golaveraj. ”Albii” au o serie de 23 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile, cu nouă succese consecutive în campionat. Villarreal a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu.

Rapid – FCSB (21:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)

Rapid este singura echipă din playoff care n-a cunoscut victoria până acum, singurul punct obținut de giuleșteni fiind în meciul tur cu FCSB (2-2). Noua campioană din Liga 1 a pierdut ultimele două meciuri, fiind fără victorie de când și-a asigurat matematic titlul la finalul meciului cu Farul din etapa a 7-a.

Giuleștenii au câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu FCSB, excepție fiind remiza din acest playoff. FCSB n-a mai învins Rapid din noiembrie 2022, iar de la revenirea rivalei din Grant în primul eșalon a pierdut de fiecare dată în deplasare.

Rapid a câștigat ultimele patru meciuri de acasă cu FCSB fără gol primit.

Cota peste 20

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 22.30 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.115,23 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 159,79 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano te trimite la EURO 2024

Betano, sponsor oficial al EURO 2024, îți oferă șansa în fiecare săptămână să câștigi bilete la marele turneu final european de fotbal al verii!

Cum poți intra în cursa săptămânală pentru bilete? Este foarte simplu. De vineri până duminică, în fiecare săptămână, participarea în Misiunile de Fotbal de pe Betano îți asigură câte un tichet la tragerea la sorți care va avea ca premii bilete la EURO 2024.

Pentru a completa Misiunea trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică, pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Fiecare participare la o Misiune îți aduce automat un tichet la tragerea la sorți care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2024, acolo unde Betano va oferi 6 invitații duble la un meci din optimile de finală de la EURO 2024, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania!

Cu cât vei participa în mai multe Misiuni, cu atât vei avea mai multe tichete la tragerea la sorți și implicit mai multe șanse de câștig pentru biletele EURO 2024. 

Mai multe detalii despre regulament, cum funcționează Misiunea de fotbal și biletele EURO 2024 sunt aici.

Vezi toate știrile Betano

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt
Liga 2
Tragedie în fotbalul românesc! Jucătorul din Liga a 2-a a murit înecat în râul Olt

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează