INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI LIGA CAMPIONILOR

VIDEO+FOTO Le-au dat cu terenul în cap! Liverpool a dezasamblat, într-o repriză fantastică, mașinăria de fotbal a lui Guardiola, Barca a făcut și ea scor cu Roma

Foto: Reuters +19   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 23:45

Miercuri seara s-au disputat și ultimele două partide din turul sferturilor Ligii Campionilor. Liverpool a învins-o la scor de neprezentare pe Manchester City, 3-0, în timp ce Barcelona a spulberat-o pe Roma, scor 4-1. 

Barcelona e aproape calificată în semifinale după o victorie categorică reușită în fața lui AS Roma, scor 4-1.

Deși nu au etalat cel mai convingător joc, catalanii au fost ajutați și de stângăciile din apărarea Romei. Barcelona a deschis scorul în minutul 38, când "veteranul" Daniele de Rossi și-a înscris în proprie poartă de la 11 metri, într-o tentativă de a-l bloca pe Leo Messi.

Tot în urma unui autogol a venit și golul doi al Barcelonei, în minutul 56. De data aceasta, Manolas a fost autorul autogolului. Grecul a respins nefericit o centrare, derutându-l pe goalkeeper-ul Alisson.

Golul 3 a venit doar 4 minute mai târziu, după o fază de excepție a catalanilor. Messi i-a pasat lui Suarez, uruguayanul a șutat plasat, Alisson a respins în lateral, iar Pique a îndplinit o simplă formalitate.

AS Roma a marcat golul de onoare în minutul 80, prin Dzeko, care a înscris cu un șut plasat din interiorul careului.

Totuși, Barcelona și-a consolidat din nou avantajul de 3 goluri, uruguayanul Luis Suarez trecându-și și el numele pe lista marcatorilor în minutul 87, printr-un șut din 8 metri.

FINAL » Barcelona - AS Roma 4-1
Au marcat: a.g. De Rossi '38, a.g. Manolas '56, Pique '59, L. Suarez '87 / Dzeko '80
TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, J. Alba - S. Roberto, Rakitici, Busquets, Iniesta - Messi, L. Suarez
Rezerve: Cillessen, Paulinho, Dembele, Gomes, Paco Alcacer, D. Suarez, Vermaelen
Antrenor:
Ernesto Valverde

AS Roma: Alisson - Peres, Fazio, Manolas, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Strootman - Florezni, Dzeko, Perotti
Rezerve: Skorupski, Gerson, Schick, J. Jesus, Gonalons, El Shaarawy, Defrel
Antrenor:
Eusebio Di Francesco

 
 

Klopp l-a umilit pe Guardiola!

Liverpool a început entuziasmant meciul cu City și a deschis scorul după doar 12 minute. Egipteanul Salah a arătat încă o dată că e omul momentului în Anglia și l-a învins pe Ederson, după ce goalkeeper-ul lui City respinsese în prealabil șutul lui Firmino.

"Cormoranii" și-au mărit avantajul în minutul 21, prin Oxlade-Chamberlain, care a prins un șut de senzație de la 20 de metri.

Echipa lui Guardiola a mai primit un gol în minutul 31. Același Salah a centrat excelent, iar Mane a înscris cu capul din câțiva metri. A fost o repriză de vis a "cormoranilor", poate cea mai bună din istoria recentă a clubului!

City a dominat autoritar repriza secundă, dar "cetățenii" nu au putut să "spargă" apărarea lui Liverpool. City a înscris în minutul 84 prin Gabriel Jesus, dar golul a fost anulat corect pentru ofside. Scor final 3-0, iar Liverpool e la 90 de minute de revenirea în careul de ași al Ligii Campionilor. 

Returul celor două partide va avea loc peste o săptămână. 

FINAL » Liverpool - Manchester City 3-0
Au marcat: Salah '12, Oxlade-Chamberlain '21, Mane '31
TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mane
Rezerve: Mignolet, Clyne, Ings, Masterson, Moreno, Solanke, Wijnaldum
Antrenor:
Jurgen Klopp

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Kompany, Laporte - Gundogan, Fernandinho, Silva - De Bruyne, Gabriel Jesus, Sane
Rezerve: Bravo, Danilo, Delph, B. Silva, Sterling, J. Stonesc, Zinchenko
Antrenor:
Pep Guardiola

Marți, Real Madrid a demolat-o pe Juventus, în timp ce Bayern Munchen s-a impus la limită pe terenul Sevillei (detalii, aici)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (44)
nebraska
nebraska  •  04 Aprilie 2018, 22:35
Postat de randoom...___ pe 04 Aprilie 2018, 22:22

iesi tu cu m888ta,fm^%&%^&^%m de a999vrotn. Steaua a jucat si o sa joace si anul asta in grupele ucl. iesi tu ca echipa ta este mai aproape de desfiintare decat de locurile de europa,de ucl nici nu vorbesc.

Joaca in capul tau prost....Steaua joaca cu Rapidul saptamana viitoare.

andrei.33
andrei.33  •  04 Aprilie 2018, 22:32
Postat de randoom...___ pe 04 Aprilie 2018, 22:22

iesi tu cu m888ta,fm^%&%^&^%m de a999vrotn. Steaua a jucat si o sa joace si anul asta in grupele ucl. iesi tu ca echipa ta este mai aproape de desfiintare decat de locurile de europa,de ucl nici nu vorbesc.

Continua cu injurii si pregateste-te sa iti mai faci un cont. Cate ai la activ banate, vreo 200-300? No life obosit.

its1134
its1134  •  05 Aprilie 2018, 04:03

La 4-1 nu e umilință dianmoviștilor? Și s-avem pardon, diferența dintre Barca și Roma e mult mai mică decât cea dintre Steaua și Lazio..

Vezi toate comentariile (44)
Comentează