GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  SCANDALUL PARIURILOR

Val de mesaje din partea cititorilor după decizia ONJN: "Am fost amendat pentru 10 lei!"

Shaqiri, vedeta lui Stoke City, echipă cu același patronat cu al casei de pariuri engleze
Shaqiri, vedeta lui Stoke City, echipă cu același patronat cu al casei de pariuri engleze

Articol de , - Publicat joi, 22 octombrie 2015 00:00

Un parior din Bucureşti ne-a atenţionat pe gsp.ro că a fost chemat la sediul Oficiului pentru doar 10 lei rulaţi.

Chiar după ce Tudor Simota anunţa în interviul acordat lui Cătălin Tolontan că persoanele care au mizat sume mici vor primi doar avertisment, un cititor a reacţionat pe gsp.ro.

"Cu respect, domnule Tolontan. Am fost azi la ONJN, dar nu am înțeles acest lucru de la oamenii de acolo, cum că cei care au pariat sume mici nu vor fi amendați. Au fost altfel foarte amabili, însă voalat au recunoscut ca nu au putut face mai mult pentru a anunța pariorii români. Eu am jucat 10 RON, în acea perioadă, fără a fi anunțat în vreun fel că acel site este ilegal. În străinătate te avertizează, la noi îți iei amendă", a punctat Marian Bădoi.

"Procesele verbale pot fi contestate cu şanse reale de cîştig datorită faptului că în lista neagră nu era trecută casa de pariuri în cauză"
Oana Calotescu, avocat

REACŢII DE LA PARIORI pe gsp.ro:

"Mă judec cu cei de la bet365.com pînă în pînzele albe! Habar nu aveam că nu pot paria legal pe site-ul lor. Nu m-au anunţat niciodată! Cum să stau eu şi să plătesc amenzi din cauza unui site? Avem nişte legi de te doare capul" (dmi)

"Statul român s-a ales cu o căruţă de bani de la bet365, care au fost de bună-credinţă şi au plătit impozitele din urmă, aşa cum li s-a solicitat pentru obţinerea licenţei. Este clar că această agenţie era o vacă bună de muls" (Ollie)

CE ÎNTREBĂRI PUN INSPECTORII ONJN

  1. Care este site-ul accesat, numele de utilizator şi adresa de e-mail?
  2. Suma rulată în perioada 10.09-30.09.2015?
  3. Unde a fost deschis contul şi de unde a fost accesat cel mai mult?

MĂRTURIILE CELOR CHEMAŢI LA AUDIERI

"M-au pus să scriu de rău despre bet365"

"Întrebîndu-i pe inspectori ce se întîmpla dacă nu mă prezentam mi-au răspuns că primeam amenda prin poştă cu confirmare de primire, dar că valoarea acesteia era dublă, adică 10.000 de lei!  M-au întrebat de ce nu scriu de rău de bet365, că ei le-au dat listele, şi le-am zis că eu mă voi judeca, după legile din România, cu ONJN, nu cu firma de pariuri!". ("Ingineru" pe pariorix.com)

"Am fost tratat ca un infractor!"

"Eu nu am dorit să semnez nimic în faţa celor trei inspectori. Pur şi simplu am sărit de pe scaun şi am plecat, fără nici o altă explicaţie. Asta şi datorită faptului că am fost tratat ca un infractor de drept comun, fără a putea să te aperi în faţa lor. Dacă statul român, prin instituţiile abilitate, aşa trebuie să îşi trateze plătitorii de taxe şi impozite, atunci ne merităm soarta". ("bucuresti68" pe pariorix.com)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
835982563181216
Popescu Adrian  •  22 Octombrie 2015, 18:11

va fi foarte greu de dat inapoi. singura solutie convenabila pt ambele parti este un avertisment. nu-si va asuma nimeni responsabilitatea de a nu aplica legea( caz penal) ,care e foarte clara privind contraventia de a paria de la distanta. eu vad doi vinovati: CNJN pentru incompetenta si BET365 ( ca a comunicat datele--- pe langa telefon , mail, mai detin copii dupa buletin si conturile de carduri. cred ca le-au dat ca sa obtina licenta definitiva). am facut cont pe unibet, cote bune dar ani multi in spatele lui bet365 privitor la platforma. daca procesele verbale vor fi intocmite pe baza unor date personale obtinute fraudulos, va fi o problema pt. instutia care le foloseste, stiind faptul ca au fost obtinute in conditii ilegale.

528197590691308
Marius Băbțan  •  22 Octombrie 2015, 14:56

Salutare, site-ul este pariurix.com, ați greșit în articol. https://pariurix.com/user/ingineru

503258273188392
Adina Bute  •  22 Octombrie 2015, 09:49

baieti , baieti faceti plangeri penale la DNA pentru abuz in servciu pentru ciumpalacul ala de sef de la onjn sau cum se numeste si pentru inspectorii ce va streseaza .atunci cand sintetyi fata in fata si va streseaza cereti numele lor si spuneti-le ca veti face plangere .va asigur ca functioneaza .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează