ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Un internațional francez se roagă de EA să îl introducă în echipa etapei

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 15:52

Ben Yedder (29 de ani, atacant) a făcut un meci foarte bun pentru AS Monaco cu PSG (3-3) și așteaptă „un semn” de la EA. 

Atacantul lui Monaco a fost unul dintre protagoniștii derby-ului cu PSG, din Franța, încheiat cu un spectaculos 3-3. Desemnat jucătorul meciului, fostul jucător al Sevillei a transmis un mesaj amuzant celor de la EA: francezul așteaptă să primească un card special și să prindă echipa săptămânii. 

Va avea o concurență pe cinste, după ce mai multe vedete au impresionat în acest weekend. Argentinianul Kun Aguero a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Premier League, în urma unui nou hattrick, iar golgeterul lui City nu are cum să lipsească din atac.

Legendarul Zlatan Ibrahimovic a arătat, la 38 de ani, că încă mai are multe de oferit la nivel înalt. Suedezul a marcat pentru Milan, a jucat foarte bine și a contribuit decisiv la obținerea unei victorii importante.

Ben Yedder nu este singurul care s-a remarcat în derby-ul din Ligue 1. Neymar le-a reamintit fanilor lui PSG ce poate atunci când se concentrează doar la fotbal. Brazilianul poate prinde un loc de mijlocaș ofensiv, după două goluri marcate și o evoluție excelentă în general.

Mahrez a fost și el strălucitor pentru Manchester City, cu o dublă, iar Bruno Fernandes a impresionat iar la Sporting, chiar înainte de transferul mult așteptat la Manchester United.

vezi și:

FIFA 20 // Eden Hazard este protagonistul ultimului card Player Moments

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează