ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Europa domină America la audiențe în League of Legends

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 10:42 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 12:45

În ciuda investițiilor din ultima vreme făcute de Statele Unite ale Americii, aceștia nu reușesc să depășească Europa în audiențe la jocul League of Legends, ceea ce ar fi încă un succes pentru bătrânul continent în lumea gamingului.

Se știe că rivalitatea dintre Europa și America de Nord, când vine vorba de LoL, este una din cele atractive din tot fenomenul Esports. Și, în general, în ciuda investițiilor superioare, americanii tot nu reușeșsc să depășească Europa, iar acum, în start de 2021, LEC are un nou motiv să se laude în fața rivalilor. 

LEC a avut în medie 300 000 de spectatori la fiecare meci de League of Legends

Startul de sezon din LEC a strâns o audiență importantă: peste 300.000 de urmăritori în medie și 580.000 de mii la momentul de audiență maximă. Cifrele sunt duble față de Liga americană, care a strâns o medie de doar 136.000 de urmăritori. Nu au fost incluși spectatorii din China, care ar putea fi interesați de divizia americană. 

Totuși, LEC este mai spectaculoasă, cu o echipă G2, capabilă să se lupte cu forțele asiatice și cu alte rivalități importante. LEC este ca medie de privitori chiar și peste Liga din Coreea, cea mai puternică din lume. Asiaticii au avut însă mai mulți privitori la momentele de vârf, peste 800.000 de oameni.  

Citește și alte știri despre Esports:

Un fotbalist de la Getafe este ultimul protagonist din promoția Future Stars în FIFA Ultimate Team

Team Secret domină peisajul Dota 2 după o nouă victorie în divizia europeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează