FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cristian Petre îi răspunde lui Mihai Stoica: "Eşti un Botezatu al fotbalului! Mai multă decenţă nu strică!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 14:54

UPDATE / Fostul antrenor secund al Rapidului, Cristian Petre, acum secund al lui Răzvan Lucescu la El Jaish îl atacă şi el pe Mihai Stoica pentru insultele pe care i le-a făcut lui Marian Rada: "Eşti frumuşel foc, n-am ce zice! Eşti un Botezatu al fotbalului. Ai dreptate în tot ce-ai spus de parcursul Stelei, jos pălăria, dar să razi de defectul unui om e totuşi prea mult! Mai multă decenţă din partea ta nu strică, ai de unde!", a fost reacţia acestuia la mesajul lui Mihai Stoica

_________

Înfrîngerea de la Braşov a încins spiritele la Steaua. Managerul general al "roş-albaştrilor" le-a răspuns tuturor celor care au atacat clubul după înfrîngerea cu VfB Stuttgart. Pe lîngă Edi Iordănescu, MM le-a răspuns şi lui Marian Rada şi Ionuţ Negoiţă.

"Despre oamenii care s-au bucurat la eşecul nostru cu Stuttgart, n-am ce să le zic decît că noi nu ne bucurăm pentru eşecurile lor, pentru că ei nu ajung să joace în grupele cupelor europene.

Rada vorbeşte de pungile lui de sub bot, nu ştiu ce treabă are el cu Steaua, cum îşi perimte să vorbească despre acest club. Cînd arăţi ca Rada şi mai şi vorbeşti, mai bine taci. Şi aşa are el aşa un defect în vorbire.

Probabil că vrea să se pună bine cu suporterii. Rapid cîte puncte are în clasament? Nici nu mai ştiu. Neterminatul ala de Negoiţă vorbeşte şi el de Steaua. Altul care mai bine ar fi să tacă", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
mokinio
mokinio  •  28 Noiembrie 2012, 10:22

mai mimi, cum te simti noaptea cand te gandesti ca pe fiica-ta ti-a mutut-o peste tot junioru' juniorului? A, vezi ca asta e juma' din juma' de ti(cum finut se exprima jiji)!

varsity
varsity  •  27 Noiembrie 2012, 22:17

Zici mihai stoica si tragi apa!

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  27 Noiembrie 2012, 21:51

Când o bagi în seamă pe Mimi îi faci o plăcere. Ignoraţi-o şi o să dea în alcoolism.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează