FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gata cu distracţia în tribune » Decizie drastică luată azi de LPF!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 14:13

Spectacolul pirotehnic oferit de cele două galerii la derby-ul Steaua  - Dinamo, scor 1-1, va deveni istorie pentru Liga 1.

LPF a luat azi decizia de a interzice pe stadioane materialele pirotehnice începînd cu viitoarele meciuri din campionat.

Iată comunicatul publicat de LPF:

"Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal, intrunit in data de 3 martie 2014, a analizat situatia creata de solicitarea venita din partea clubului SC FC Steaua Bucuresti SA, privind organizarea unui spectacol pirotehnic autorizat la jocul cu Dinamo din 1 martie 2014, eveniment pentru care nu s-au mai prezentat aprobarile autoritatilor competente.

Drept urmare, Comitetul de Urgenta al Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa interzica folosirea sub orice forma a materialelor pirotehnice la jocurile din Campionatul National " Liga 1", masura luata pentru siguranta spectatorilor, jucatorilor, oficialilor si a celorlalti participanti la evenimentul sportiv. Totodata, Liga Profesionista de Fotbal pune in vedere cluburilor gazda sa isi ia toate masurile organizatoricesi de securitate necesare pentru a nu permite accesul in arena sportiva a persoanelor care au asupra lor obiectele si materialele prevazute de articolul 10, aliniatul 2, litera b din Legea 4/2008. Decizia produce efecte incepand de astazi, 3 martie 2014, in temeiul articolului 33, aliniatul 1 din statutul Ligii Profesioniste de Fotbal".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
martinez.fzr
martinez.fzr  •  04 Martie 2014, 09:12
Postat de antimilitienisecuristi pe 03 Martie 2014, 15:28

Nu stiu regulamentul dar oare nu trebuia observatorul partidei si la meciul tur cand au aruncat sute de obiecte in fotbalistii Stelei si acum cand au fost atatia raniti in tribuna a Ia din cauza acestor animale salbatice sa ceara evacuarea lor din stadion? Acesti indivizi care vin la meciuri ca sa arunce in fotbalisti sau in specatatori trebuie scosi de pe stadioane, amprentati, amendati, incarcerati si interzisi definitiv de pe stadioane.

Sute?! Au fost mii, chiar milioane...dar ce zic eu milioane, au fost miliarde

martinez.fzr
martinez.fzr  •  04 Martie 2014, 09:06
Postat de hiperboreus pe 03 Martie 2014, 15:48

Un barbat chiar de langa mine a primit un bolovan in piept. Din el a ricosat intr-o fata. Se uita cu groaza la piatra si ii multumea barbatului respectiv ca s-a interpus si nu a lovit-o pe ea. Nimic grav...intr-adevar.

tu , domnule , se pare ca ai stat in mijlocul unui razboi...nu contest ca au fost violente dar cred ca si exagerezi putin !

night_wolf
night_wolf  •  04 Martie 2014, 00:19
Postat de theplayerr pe 03 Martie 2014, 21:10

Am sperat ca Gino e mai deschis la minte decat javra comunista care a dominat LPf -ul 20 de ani...E drept ca uefa nu agreaza spectacolele fumigene dar in franta ,italia,gercia,turcia,polonia,olanda se tolereaza.In fine sunt curios ce va urma...

Crezi ca e vreo diferenta intre ei?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează