FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sancţiuni dure pentru Steaua şi Marius Constantin » Teren suspendat pentru roş-albaştri şi o amendă imensă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 14:20

Comisia de Disciplină a dat decizii dure după meciul Steaua - FC Braşov, partidă în care suporterii roş-albaştrilor l-au înjurat şi i-au adresat scandări rasiste lui Marius Constantin.

Fotbalistul lui FC Braşov a fost eliminat atunci de arbitrul George Găman, iar astăzi a fost suspendat pentru trei etape şi sancţionat cu 3.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF.

În schimb, Steaua a primit o suspendare de două meciuri după incidente. Nu va evolua cu spectatori în confruntările cu Corona şi Pandurii, însă poate sărbători alături de fani un eventual titlu în ultima rundă, cu Oţelul.

Steaua a primit şi o amendă drastică, de 60.000 de lei.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
cos_the_one
cos_the_one  •  01 Mai 2014, 07:47

pai da ...e normal ca un jucator sa-si etaleze menichiura degetului mijlociu (chiar doar o parte a spectatorilor) penalitatea este 2 etape teren propriu si amenda???!!! bun !!! DA MAMIFERUL IN CAUZA TOT 2 ETAPE SUSPENDARE SI 60.000 LEI AMENDA ???? INTREB SI EU ASA CA CICA JUSTITIA E OARBA SI LIGA ECHIDISTANTA !!!!

badea_nae
badea_nae  •  30 Aprilie 2014, 23:29
Postat de andrei.f pe 30 Aprilie 2014, 19:28

Limbricul băşist de la FRF ne ştie decât să alunge puţinii spectatori care mai vin la fotbal. Mă limbricule, ce vină au suporterii stelei , pentru câţiva indisciplinaţi. În Spania imediat a fost depistat spectatorul care a aruncat o banană la Dani Alvez şi exclus pe viaţă de pe stadioanele spaniole. Ai înţeles cum se reuzolvă problemele ?!

o mica diferenta omule ,de caracter intre Dani Alves si marius constantin , Dani s-a aplecat si a mancat banana provocând intreaga miscare sociala si constantin i-a provocat in permanenta prin injuraturi si semne obscene cateva sute de suporteri ,sa recunoastem nu cei mai inteligenti dar vorba lui Lapusneanu ,,prosti dar multi"

badea_nae
badea_nae  •  30 Aprilie 2014, 23:21

jigodie mare marius constantin ,cat de prost sa provoci cateva sute de oameni care deja erau porniti pe el pentru trecutul rapidist desi nu merita,fotbalist de 2 lei .

Vezi toate comentariile (91)
Comentează