Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 13:39

În ciuda faptului că a luat campionatul la pas şi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după 5 ani, Steaua are conturile goale! Din închisoare, Becali a ordonat retragerea a milioane de euro! De ce? :O

În ediţia tipărită a Gazetei, dar şi pe Gazeta Digitală, puteţi afla mai multe despre cum Steaua a rămas cu conturile goale, după o vară în care a încasat 15 milioane de euro în 4 luni!

De altfel, nu numai că Steaua a produs bani foarte mulţi în ultima perioadă, dar între iunie şi septembrie, adică în cele 4 luni menţionate, a primit peste 15 milioane de euro, cu 50% peste toate încasările în întreg anul 2012, cînd a anunţat venituri de 10,2 milioane de euro!

Acestea sînt încasările pe care le-a avut Steaua în această toamnă: transferurile lui Rusescu (2.2 milioane euro) şi Chiricheş (8.5 milioane euro), drepturi tv Liga 1, pe jumătate de an, (1.75 milioane de euro), bilete tururi preliminare + bilete Chelsea (2.6 milioane euro), sponsorul City Insurance (250.000 de euro). Un total de 15.3 milioane de euro.

Totuşi, clubul se află în întîrzieri chiar şi la plăţi curente! O situaţie incredibilă în care clubul este în incapacitate de plată! De ce? Motivele sînt prezentate în exclusivitate în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor! + Care este noua ordine a patronilor din Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”