FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - DANEMARCA U21 1-7

Cornel Dinu taxează campania de transferuri a lui Dinamo: "Nu cumpăr spaghete dacă vreau să mănînc carne!" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 01:52

Cornel Dinu nu înţelege campania de achiziţii a lui Dinamo de pînă acum. Administratorul delegat al "cîinilor" refuză să creadă că rezultatul cu Danemarca U21 (1-7) reflectă valoarea echipei.

"Lucrurile nu sînt clare, pe ce strategie mergem, ce creăm? Sînt oameni cu experienţă, ca Anghelache, care trebuie ascultaţi, să fie o colaborare între el şi Stanciu. El a stat 6-7 ani lîngă Lucescu, e profesor universitar, a stat în Anglia, a văzut fotbal.

Trebuie să existe o idee clară, una a conducerii tehnice cu cei care fac transferurile. Ori aduci jucători tineri şi faci un plan pe 2-3 ani, ori faci acum echipă. Sîntem într-o confuzie. În locul lui Cordoş n-am adus nimic, Nedelcearu n-are experienţă, Grecu a fost dat la o parte, cu Filip mai trebuie lucrat. Totul pleacă de la soliditatea apărării, a unui ax central puternic. La noi nu există acest concept. Nu poti readuce Dinamo la rezultatele avute peste noapte. Trebuie 2 ani de zile pentru a ajunge la nivelul maxim şi o strategie clară, cumpăr ce am nevoie. Nu iau căciulă cînd afară e vară! Nu cumpăr spaghete dacă vreau să mănînc carne!

Prioritatea este de a lua apărători, pentru că Dinamo a primit un număr nepermis de goluri în tur, un număr istoric pentru ultimii 40 de ani. Plec de la ce am nevoie, pe posturi. Orice echipă din istoria marilor echipe ale lumii a avut mereu o apărare deosebită, pentru că apărarea cîştigă titluri, atacul cîştigă doar meciuri", a spus Cornel Dinu la DolceSport.

Transferurile lui Dinamo din această iarnă:
Elhamed - mijlocaş central
N. Grigore - mijlocaş central
M. Niculae - atacant
Henrique - atacant
Grozav - atacant

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
ortega
ortega  •  24 Ianuarie 2015, 10:22
Postat de andrei.33 pe 24 Ianuarie 2015, 00:31

Macar au facut liceul, tu ce ai facut dupa 8 clase?

A întins mâna la Palat ...

red_dog___
red_dog___  •  24 Ianuarie 2015, 08:30

Dinule, poate ca inventeaza Teja spaghete cu gust de carne ;)

andrei.33
andrei.33  •  24 Ianuarie 2015, 00:31
Postat de dash.berlin pe 24 Ianuarie 2015, 00:00

Hai n-o mai súge aiurea si vezi ca FC Dingo si-a luat sapte boabe de la niste pusti care inca mai merg la liceu :)))

Macar au facut liceul, tu ce ai facut dupa 8 clase?

Vezi toate comentariile (72)
Comentează