FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

E clar cine e antrenorul :) Steaua a zburdat în primul amical al verii, 8-0 cu ASF Zărnești

Rădoi s-a comportat pe toată durata partidei ca un veritabil A1
Rădoi s-a comportat pe toată durata partidei ca un veritabil A1

Articol de , - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Mirel Rădoi a fost cel care le-a dat indicaţii jucătorilor atît la începutul, cît şi în pauza meciului, în timp ce restul staff-ului a stat pe bancă fără să comenteze aproape deloc.

Dacă mai exista cineva care să se întrebe cine e antrenorul principal real al Stelei, nu cel din acte, ieri, la primul amical al roș-albaștrilor, a primit răspunsul. Fostul căpitan al Stelei a fost de departe cel mai activ om de pe banca tehnică.

A început timid, vorbind rar cu cei de pe teren, dar situaţia s-a schimbat pe măsura trecerii minutelor. S-a ridicat de pe bancă și a continuat pe tot parcursul meciului să rămînă în picioare. A comunicat des cu colaboratorii săi, dar doar el striga la Ţucudean, Iancu sau Varela.

A dat continuu indicaţii de joc, de poziţionare şi alte sfaturi către cei de pe teren. I-a atenţionat pe jucători atunci cînd adversarii veneau să-i deposedeze sau cînd simţea că nu-şi îndeplinesc corect rolul din teren.

În tot acest timp, toți ceilalți membri ai din staffului, în frunte cu Massimo Pedrazzini, antrenorul principal din acte, urmăreau atent partida de pe bancă fără să se implice absolut deloc!

La pauză, Rădoi a fost singurul care a vorbit pe rînd cu fotbaliştii care urmau să intre în partea secundă. S-a dus în faţa băncii tehnice şi a început să le dea indicaţii lui Tănase şi Chipciu. Secunzii nu erau alături de el, urmăreau în liniște de pe margine discursul șefului, împreună cu Pedrazzini.

" Mirel Rădoi se impune, spune lucrurilor pe nume şi asta îmi place. Sincer să fiu, mi-aş dori să intre pe teren şi ca jucător! Îl urmăream cînd eram mic şi mi-ar face plăcere să joc alături de el"
Gabi Iancu, atacant Steaua

Steaua - ASF Zărneşti (L4) 8-0

Au marcat: G. Iancu (20, 24), Ad. Popa (31), Chipciu (46, 79), Ţucudean (72), Grădinaru (84), Cr. Tănase (87)

Steaua în prima repriză: Niță (40 Poiană) - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Enceanu, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Tîrnovan (30 Vîlceanu) - G. Iancu.

Steaua în repriza a doua: Poiană (60 Cojocaru) - Rîpă, Tamaș, Luchin (70 Pham), Toșca - Cr. Tănase, Neagu - Grădinaru, V. Mihalcea, Chipciu - Țucudean. Antrenor: Mirel Rădoi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  20 Iunie 2015, 15:14

Si mai vreti respectarea legilor cand presa damboviteana promoveaza zilnic incalcarea lor. Va meritati soarta.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Iunie 2015, 13:57

care Zarnesti?! asta nici nu mai exista pe harta romaniei...

xnread
xnread  •  20 Iunie 2015, 13:08

Cred ca cei implicati in analizarea situatiei ros'- albastro - tricolore au concluzionat, gresit in privinta rolului d-lui director tehnic, al trupei d-lui finantator principal Becali :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează