FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BURTON UPON TRENT (ANGLIA)

E puternic, dar cedează rapid! » Piovaccari nu a impresionat la prima apariţie în tricoul Stelei, 1-1 cu Sheffield

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 iulie 2013 01:11

La prima apariţie în roşu şi albastru, Piovaccari şi-a creat o ocazie mare şi a fost faultat fără ca arbitrul să intervină, apoi a dispărut din joc. VEZI AICI VIDEO DE LA STEAUA-SHEFFIELD 1-1!

Federico Piovaccari nu prea poate s-o ajute pe Steaua în Supercupa cu Petrolul, dar s-ar putea dovedi util de-a lungul sezonului. Asta e concluzia în urma debutului italianului pentru roş-albaştri. El a fost introdus pe teren la începutul reprizei secunde a partidei cu Sheffield Wednesday şi după numai cinci minute a produs o mare ocazie, cu o demarcare excelentă în centru, pe lîngă un apărător englez. Adversarul l-a oprit cu un fault clar, la marginea careului.

Arbitrul a lăsat jocul să continue, deşi pe lîngă lovitură liberă pentru Steaua ar fi fost indicat şi un cartonaş galben ori chiar roşu, întrucît italianul ar fi rămas în situaţie de unu la unu cu goalkeeperul advers.

Piovaccari a mai avut o singură acţiune importantă, în care englezii l-au blocat, apoi a dispărut complet din joc. Reghecampf s-a prins că noul lui elev are probleme cu pregătirea fizică şi l-a schimbat în minutul 75. Dar peste numai patru minute s-a accidentat Rîpă şi Piovaccari a fost retrimis pe gazon, întrucît ceilalţi jucători plecaseră deja spre hotel!

A continuat să joace pînă la final fără să mai influenţeze cumva ostilităţile. El va continua antrenamentele fizice intense în Anglia şi apoi la Bucureşti, după 9 iulie, cînd echipa revine în România, ca să recupereze deficitul de pregătire cauzat de program. Federico are doar o săptămînă de cînd a revenit din vacanţă, spre deosebire de restul steliştilor, trecuţi deja prin două stagii de pregătire estivală.

A fost aproape să pice transferul!
Piovaccari era deja în cantonamentul din Anglia al Stelei vineri, cînd trebuia să aibă loc şi semnarea actelor de împrumut. Atacantul s-a speriat la un moment dat, în timpul discuţiilor, şi a intenţionat să renunţe la transferul în România!

Motivul: nu-i era clar dacă pentru banii primiţi de la Steaua trebuie să achite impozit în Italia sau în România. Nici agenţii, nici clubul care-l deţine, Sampdoria, nici cei de la Steaua nu au ştiut să-l lămurească şi fotbalistul voia să se întoarcă la Genova.

Steliştii l-au convins, pînă la urmă, să rămînă şi să semneze pentru împrumut, urmînd ca jucătorul să se documenteze în zilele următoare despre taxele pe salariul lui, pe care-l încasează din două locuri: 490.000 de euro de la Sampdoria şi 210.000 de euro de la Steaua.

"Nu e corect să ne pronunţăm despre Piovaccari pînă cînd nu-l vedem într-un meci întreg. Oricum, din cît am văzut, Steaua nu va mai domina, în nici un caz, sezonul viitor ca pe precedentul" ( Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Nu l-am văzut pe Piovaccari pe teren. Nici n-am înţeles de ce a jucat atît de puţin. Dacă l-ai adus să-l înlocuiască pe Rusescu, îl ţii pe teren tot meciul, că d-aia e profesionist!" ( Emeric Ienei, fost antrenor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ro_army
ro_army  •  08 Iulie 2013, 14:28
Postat de roadster1988 pe 07 Iulie 2013, 10:32

este la fel ca toate nulitatile stelei.dar in cooperativa lui mitica dragomir si cu aportul laudacilor lui jiji steaua poate lua usor campionatul 26.....Dar in CL steluta ne va face iar de ras ,ca intotdeauna de altfel.

Cand o sa aduceti cate puncte a adus steaua pentru romania, atunci sa mai vorbiti. Cand Steaua ajungea in semifinala Cuperi Uefa, jucatorii lui cfr si viitori de atunci si chiar inclusiv, va doreati sa ajungeti la Steaua sau sa vedeti un joc al lor. Pun pariu ca aveai si un poster cu Steaua... Hai sictir, acuma esti anti-stelist, dar cand steaua juca cu Dinamo Kiev, cfr nici nu stia ce este liga 1.

stelistu_1
stelistu_1  •  07 Iulie 2013, 12:18

chiar aveam pretentii de la domnul ienei si nu credeam ca poate scoate din gura asemenea vb.de la dragomir nu ma mir ca vb numai tampenii.nu inteleg cum poti spune ca nu este jucator bun dupa un antrenament si 10 minute in care a jucat mai bn ca nikolici care a jucat o repriza.si mai spui ca nu se mai lupta la titlu ca anul trecut.ca sea le dovedeasca steaua,titlul 25 chiar va fi la 25 de puncte de a doua clasata ca sa pomeneasca toti ce inseamna STEAUA

buerebuistas
buerebuistas  •  07 Iulie 2013, 11:07

Este o cretinitate să spui că Steaua sigur nu va mai domina campionatul , la fel ca şi afirmatia că Steaua va domina campionatul , asta se va demonstra pe teren ca şi campionatul trecut , în rest vorbim vorbe , dar şi : Haters gonna hate anyway :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează