FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

FOTO Buongiorno, New Dinamo! "Roş-albii" au urcat aseară nivelul adversarului, 3-1 cu Chiasso, după ce-au măturat pe jos cu amatorii

Articol de , - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Tînăra "haită" a demonstrat din nou apetit ofensiv deosebit contra unei formaţii din liga secundă helvetă

Cu fiecare amical, trupa lui Mircea Rednic arată atitudine tot mai pozitivă şi tratează disputele de parcă ar fi de oficiale. Aseară, pe stadionul tricolor din Verbania, "cîinii" au bifat al treilea succes la rînd în amicalele verii, 3-1 cu Chiasso, locul 8 în liga secundă elveţiană. Dinamoviştii au avut viteză, combativitate și eficienţă superioare. Mai sînt două săptămîni şi jumătate pînă la ora debutului, cu vicecampioana ASA, la Tîrgu-Mureş, iar bucureștenii par pe plus.

5 semne bune pentru viitor

- Feussi a prins în "haită", ultrarapid. Ajutat şi de faptul că ştie româna, camerunezul s-a apropiat de noii colegi, zici că-i de cînd lumea la Dinamo, iar ieri a oferit o pasă decisivă la momentul oportun. La scorul de 1-1, i-a pus mingea pe tavă lui Roti (22), care a înscris primul său gol în amicale după mai multe ratări.

- Ricky van Haaren a intrat în ultima jumătate de oră, prima apariţie în alb-roşu după trei antrenamente. Olandezul a jucat în zona centrală, în spatele vîrfului, a trecut şi mai în spate. "A încercat" este ideea de început în ceea ce-l priveşte.

- După ce Claudiu Niculescu a plecat de la Dinamo în urmă cu 5 ani, "cîinii" au tot căutat un "lunetist". Ionuţ Şerban a reuşit o bijuterie din lovitură liberă, gol de la 23 de metri, va primi mai mult credit la asemenea faze.

- Fai a început să fie lipit pe banda stîngă şi nu e rău deloc acolo. Mai ales că Rednic a continuat să-l folosească pe Filip ca închizător, Steliano avînd aport ofensiv apreciabil.

- Andrei Marc
pare sudat în centrul defensivei, va fi greu de mişcat de acolo, a căpătat tupeu şi încredere, la modul cum tratează fazele.

Dinamo - Chiasso (Elveţia, II) 3-1 (3-1)

Au marcat pentru "cîini": I. Şerban (11), D. Rotariu (22), C. Matei (43)
Dinamo: I. Popescu (60 Muţiu) - Feussi (46 Corbu), A. Marc, M. Popescu, Fai - I. Şerban (81 Tîrcoveanu), St. Filip (77 Nedelcearu) - Gavrilă (60 Van Haaren), D. Rotariu (81 P. Petre), C. Matei (66 Moldoveanu) - Alexe (77 Himcinschi). Antrenor Mircea Rednic

20 de goluriau marcat dinamoviştii în 3 amicale disputate în Italia: 10-2 cu Verbania Calcio, 7-0 cu Gozzano și 3-1 cu Chiasso

Lazăr, confirmat

Dinu Gheorghe a confirmat ceea ce Gazeta a anunțat încă de ieri, anume faptul că Vali Lazăr va fi reprimit în lotul roş-albilor, existînd posibilitatea ca el să sosească în cantonament în Italia: "Sper că a înţeles mesajul din discuţia noastră. Face parte din grupul jucătorilor care sînt încă datori clubului, nu clubul le-ar fi datori lor. Am încredere că va face totul ca să continue în Ştefan cel Mare şi să joace fotbal". Referitor la Bilinski, directorul general al dinamoviştilor a comentat: "E pe lista de transferuri. Sper să-şi găsească altă echipă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  25 Iunie 2015, 10:48

De ce "Buongiorno New Dinamo"? Nu mergea mai bine "Buongiorno Nuovo (?)Dinamo"? Sau "Good day New Dinamo"? Sau "Bună ziua Nou Dinamo" Sau altă variantă, în oricare altă limbă, da' nu schimbând limba de la un cuvânt la altul! Adică, un material postat/nepostat nu ar trebui scris într-o singură limbă, nu în limbi?

juliusmad
juliusmad  •  25 Iunie 2015, 10:22

@marius, ai si tu dreptate. eu mi-am spus parerea ca si consumator de fotbal. in meciurile cu echipe clasate pe primele 6 locuri, bilinski nici nu s-a vazut in teren

legoolas
legoolas  •  25 Iunie 2015, 10:13

Daca si Bilinski e jucator slab... ce naiba, n-am mai avut de mult timp un atacant pur sange, intr-adevar, in retur n-a mai avut acel sange rece.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează