FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

Louis van Gaal va debuta pe banca lui Manchester United într-un amical împotriva unei echipe din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 21:21

Proaspăt promovată în Liga 1, ASA Tîrgu Mureş va avea onoarea de a fi primul adversar al lui Louis van Gaal la Manchester United. 

Formaţia lui Adrian Falub va juca un amical pe 15 iulie în proporţie de 99% cu Manchester United, în cantonamentul din Marea Britanie.

Meciul va avea loc la baza de pregătire a lui Manchester United, loc aflat foarte aproape de cantoanemntul lui ASA Tîrgu Mureş, anunţă DigiSport.

Manchester United nu va avea însă cei mai importanţi jucători, care vor avea o vacanţă prelungită după ce au participat la Campionatul Mondial.

Printre jucătorii care se vor afla în teren se numără: Jonny Evans, Anderson, Tom Cleverley, Ashley Young şi noua achiziţie, Ander Herrera.

"Ne-am dori să jucăm cu ei! Noi aveam în program cu AEL Limassol şi ne-a apărut această oportunitate. Exact pe 15 ajunge Van Gaal la United. Jucăm în jurul prînzului cu AEL, iar seara jucătorii principali vor pleca spre ţară, iar cei nelegitimaţi rămîn să joace cu United dacă se concretizează. Primii pleacă pentru că pe 16 avem meciul din Cupa Ligii", a spus Daniel Stanciu la DigiSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
radookoo
radookoo  •  09 Iulie 2014, 02:25

ar fi fain pentru ASA Tirgu Mures sa reuseasca sa joace cu ei,chiar daca nu vor juca titularii,e de ajuns Van Gaal acolo iar pentru jucatorii romanii va fi un imbold spre performanta,ca totusi se poate...

botizann
botizann  •  08 Iulie 2014, 20:37

A mai jucat si Dinamo cu Real parca , au mai fost si altele ... Dar poate fi un meci interesant pentru cei de la Tg Mures

ortega
ortega  •  08 Iulie 2014, 20:36
Postat de dilidili_biancorossi pe 08 Iulie 2014, 19:29

clona a diliului biancorossi aka bolnavul mental de la obregia care se crede avocat.

Clonă-i măhha , țiitoarea rromă analfabetă a lui Stalin ... El a awwortat Oaya ta , târfa te-a awwortat pe tine ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează