FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Reghe a început deja să caute un fundaş dreapta pentru partida cu Ajax » Prepeliţă, prima încercare

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 23:19

Laurenţiu Reghecampf s-a ţinut de cuvînt şi, aşa cum a anunţat, încă de la prima partidă de pregătire a început să caute soluţii pentru întîlnirea cu Ajax, programată peste o lună de zile.

Principala problemă a tehnicianului e postul de fundaş dreapta, acolo unde e forţat să improvizeze. Prima încercare a fost Andrei Prepeliţă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Fostul piteştean n-a mai evoluat niciodată ca titular la Steaua pe acest post, doar la FC Argeş. În tricoul roş-albastru a fost folosit în banda dreaptă a defensivei o singură dată, în urmă cu 10 luni, la partida U Cluj - Steaua (0-1). Atunci, în minutul 2, titularul pe acest post, Martinovici, s-a accidentat, iar Prepe a fost trimis în locul său. A rezistat doar 14 minute pe teren pentru că şi el a fost nevoit să părăsească terenul pe targă! Nici aseară n-a terminat meciul. Reghecampf l-a schimbat după o oră de joc foarte slab, ca să-l testeze pe poziţia de fundaş dreapta şi pe Pîrvulescu, obişnuit să evolueze pe partea opusă a terenului, dar devenit şi el o variantă pentru postul deficitar ca urmare a absenţei lui Georgievski.

Emoţii cu Tătă
Anunţat ca titular, Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la încălzire şi i-a lăsat locul lui Răzvan Stanca! Internaţionalul român a rezistat doar 10 minute pe gazon aseară. Acesta a fost nevoit să declare forfait, acuzînd probleme musculare. Primul diagnostic fixat de medici e o întindere musculară.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
alpin
alpin  •  16 Ianuarie 2013, 09:14

A inceput sa caute un fundas dreapta? Acum?!? Cand mai sunt cateva zile pana la meci?!? Ce club "profesionist" e acela care e in plop daca se accidenteaza sau este suspendat un jucator?!? Si acela de doi lei...

gerula666
gerula666  •  16 Ianuarie 2013, 06:59

Cata tampenie poate sa fie la un club ca Steaua, trist:( Cum pui mei Becali vinde teren de 40de milde euro lui VW si nu are un chior in plus sa aduca un fundas de doamne-ajuta pt' partida cu Ajax, si il sileste pe REGHE sa scormoneasca printre jucatori si sa caute care dintre ei pote deveni peste NOAPTE fundas dreapta profesionist!..si mai spera la calificare!?? wtf

vladutz13
vladutz13  •  16 Ianuarie 2013, 03:03

Din pacate a jucat dezastruos. Nu s-a vazut in prima repriza, ca am atacat dar in a doua cand au iesit si scotienii de la cutie.... ambele goluri au venit pe gafe ale lui. S-a uitat avansat, nu s-a uitat o secunda inapoi sa vada daca are om in spate. E nepermis sa lasi un mijlocas lateral scotian liber 5 secunde ca sa aiba timp sa-si pregateasca centrarea.... e ca un penalty. Concluzia e ca Prepelita nu are instinctul de fundas, sa verifice intotdeauna unde sunt adversarii.... si instinctul nu-l mai poti dezvolta la 27 de ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează