FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 3-0

Show oltenesc » CraiOlguţa a defilat în faţa Pandurilor, 3-0, într-un amical disputat la Severin

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:05

Duelul oltenilor a fost cîştigat ieri după-amiază de către CS Universitatea, care s-a distrat în amicalul cu Pandurii, scor 3-0, la Severin


Craiova a regăsit gustul victoriilor. Ciuca bătăilor în mandatul lui "Jerry" Gane, CS Universitatea poartă cu mîndrie echipamentul alb-albastru în "era Cârţu - Săndoi". Ieri, la Severin, "juveţii" s-au distrat cu trupa lui Petre Grigoraş. În afara celor trei goluri ale succesului, au mai existat multe ocazii prin care CSU putea învinge la un scor mai drastic. Craiova a avut trei reuşite de nivel Champions League!

Varga (36) a driblat doi adversari, pe stînga, a centrat pe lung, Băluţă a trimis cu pieptul pentru Ferfelea, care a tras puternic. A intrat în scenă, apoi, Herghelegiu: mai întîi, a şutat cu dreptul în plasa laterală, după o altă pasă a lui Băluţă, apoi a efectuat o cursă de 60 de metri, finalizată cu gol. Craiova a ratat cu toate liniile, Avrămia, Sin, Frăsinescu şi Ferfelea distrîndu-se cu apărarea Pandurilor. Echipa lui Grig a contat prin şuturile lui Elton şi Nistor, însă fără să sperie prea mult buturile adversarilor.


6 victorii şi o remiză a strîns CSU Craiova, în amicale şi-n meciurile oficiale, de cînd Cârţu şi Săndoi au preluat echipa

CS Universitatea – Pandurii 3-0 (1-0)
Au marcat: Ferfelea (36), Herghelegiu (54, 60)
Universitatea: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Madson, Tîrnăcop, Bancu, Varga – Ferfelea, Curelea. Antrenor Emil Săndoi. Au mai jucat: C. Straton, Dănănae, Avrămia, Velcovici, Sin, Cîrstea, Brandan, Mateiu, Băluţă, Herghelegiu, Brac, Gîngioveanu.
Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Erico, Mevlja, Momcilovici – Anton, Elton Da Silva, Nistor – Iorga, Roman, Gezim Shalaj. Antrenor: Petre Grigoraş. Au mai jucat: Mingote, Unguruşan, Nicoară, Buleică, Predescu, Srmekar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
widoqq
widoqq  •  12 Octombrie 2014, 20:13
Postat de cezar_patru pe 12 Octombrie 2014, 10:14

de data asta chiar are dreptate! cum vrei sa va zica, clonele?

Sa le zica CSU Craiova. Ar fi o ideie, nu?

ipsilante
ipsilante  •  12 Octombrie 2014, 13:28

Eduard Aprostol! Esti ziarist sau pupincuristiul interlopului impostor "mititelu"? Dupa cum batjocoresti echipa orasului nostru, te descalifici singur! Doar asa te poti face remarcat? Atunci esti slab rau... Iarta-ma, dar in curand vei fi somer... Apropos, de la mititelu... mai pica ceva? FORZA STIINTA!

ipsilante
ipsilante  •  12 Octombrie 2014, 13:23
Postat de nebraska pe 12 Octombrie 2014, 09:43

Clona PSD,va disparea asa cum a aparut..in ceata.

La cat de prost esti, ia-ti limbricii aia care-ti dau like-uri, sariti in WC-ul boovean si trageti apa... Scapa lumea de MIZERIE! FORTA STIINTA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează