FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - YOUNG BOYS 2-2

VIDEO+FOTO S-au mişcat cu talent » Marica şi Bawab au contribuit, fiecare, la cîte un gol al campioanei

Articol de , - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 00:00

Roș-albaștrii au remizat în amicalul de început al anului. Pprestațiile elevilor lui Reghe au fost în general convingătoare, după antrenamentele epuizante cui Neubert

Elveţienii au aprins torţe înainte de meci, au aruncat cu confetti, dar Reghecampf a oferit surprize-artificii încă din startul partidei. Bawab titular! Varela din primul minut! Thaer a fost la intensitate maximă timp de jumătate de oră, cît a jucat, iar căpitanul Stelei a revenit miraculos după operaţia de hernie de la Londra de la finele lunii decembrie.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Un alt nou revenit în lotul roş-albaştrilor, Pintilii, a fost şi el în primul "11". Aşa cum Gazeta a anunţat încă de săptămîna trecută, şi Marica a fost pe gazon, o revenire preconizată, doar că Reghe a decis ca el să intre încă din minutul 30. Internaţionalul a rezistat 48 de minute, alternînd momentele cînd s-a văzut în joc, a dat o pasă inteligentă, cu cele de tatonare. Dar a alergat cît l-au ţinut bateriile. Şi Momcilovici a intrat din startul părţii secunde şi s-a simţit.

Hamroun a fost number 1

- Fl. Niţă - n-a avut ce face la reuşita lui Zakaria, una plasată, la colţul lung.
- V. Cojocaru - l-a blocat senzaţional, cu piciorul, pe Afum (50), unu contra unu. Şi el, şi Steaua au avut noroc, în minutul 84, la reluarea cu capul a lui Afum, singur, dar mingea s-a dus pe lîngă.
- Rîpă - şi-a făcut treaba pe banda dreaptă, în special în prima parte.
- Chitoşcă - cu elan tineresc, fără mari realizări.
- Papp - a rezolvat elegant cîteva faze. Doar că Nuzzolo a marcat din zona unde ar fi trebuit să fie el.
- Vl. Mihalcea - a arătat tupeu în cele 12 minute jucate.
- Varela - a avut o singură scăpare, vina se împarte 50-50 la sută cu Toşca, doar că, în minutul 23, Hoarou, 1,92 metri înălţime, n-a avut precizie cu o lovitură de cap. Căpitanul Stelei l-a blocat bine pe un adversar, unu la unu, cînd acesta se pregătea să şuteze din unghi. Foarte bun în rest, n-a resimţit nici un disconfort după operaţie şi recuperare.
- Momcilovici - siguranţă elveţiană a fundaşului stînga.
- Toşca - a avut mult de muncă, Zakaria şi Hoarou au atacat în zona lui, însă a rezolvat lucrurile pînă la urmă. După ieşirea lui Varela, a trecut stoper stînga.
- Pintilii - discret în zona mediană. S-a "curentat" cu Bertone, în repriza secundă.
- Muniru - l-a pierdut din ochi pe Zakaria la gol, apoi s-a revanşat pe faza ofensivă.
- Carp - a intrat închizător, a încheiat fundaş central. A avut o lovitură liberă pe final de meci ce putea fi decisivă.
- Ad. Popa - alert în bandă, util şi muncitor.
- Popadiuc - şi el la debut, nimic de remarcat.
- N. Stanciu - a dat o pasă la adversar în minutul 8, însă faza a fost blocată în corner. Apoi, a fost inteligent în ofensivă, nu a jucat mingea, fiind în ofsaid, iar Bawab a continuat faza scoţînd penalty.
- Ştefănescu - a susţinut atacul pe final.
- Hamroun - a venit bine pe faza defensivă, dar şi mai bine a acţionat în ofensivă. A bătut penalty-ul ca un brazilian, cu ştaif. A înscris apoi nemţeşte, cu sînge rece, letal, din colţ.
- Tudorie - a încercat să ţină jocul Stelei sus.
- Bawab - a meritat din plin cele trei secunde de îmbrăţişări ale antrenorului. A fost extrem de activ, a driblat doi fotbalişti şi a ştiut să scoată penalty-ul din care a marcat Hamroun.
- Marica - a alergat, a scos un fault, l-a contrat pe un adversar pentru o intrare urîtă la Toşca. După jumătate de oră, s-a văzut din plin: assist de fotbalist pentru reluarea sigură şi eficientă a lui Hamroun.
- Onţel - a încercat să ia o acţiune pe cont propriu, a fost blocat, în cele din urmă.

Steaua - Young Boys Berna (Elveția, I) 2-2 (1-1)

Au marcat: Hamroun (17-pen, 61) / Zakaria (10), Nuzzolo (66)
Steaua: Fl. Niţă (V. Cojocaru 46) - Rîpă (Chitoşcă 82), Papp (Vl. Mihalcea 78), Varela (Momcilovici 46), Toşca - Pintilii, Muniru (Carp 67) - Ad. Popa (Popadiuc, 58), Stanciu (Ştefănescu 78), Hamroun (Tudorie 78) - Bawab (Marica 30, Onţel 78). Antrenor Laurenţiu Reghecampf

"Sînt plăcut surprins de Neubert, auzisem multe lucruri frumoase despre el. Aveam nevoie de pregătire bună şi toţi mi-au zis că alături de el voi reveni la forma pe care o aveam înainte de accidentare"
Ciprian Marica, atacant Steaua

"Venim după o perioadă grea, cu foarte multe antrenamente. A fost un meci bun, sînt mulțumit de cum am evoluat dacă ne raportăm la stadiul actual de pregătire"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"În acest moment mă interesează atitudinea jucătorilor, nu neapărat rezultatele. Cînd vor reveni toți fotbaliștii cu probleme vom arăta cu totul altfel, adică mult mai bine. Vă garantez că startul sezonului de va prinde pregătiți sută la sută"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Ne vom înțelege cu Federația în privința jucătorilor convocați la echipa națională, nu cred că vor fi probleme pe tema asta"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Mă așteptam să fiu convocat la prima reprezentativă, sper să conving acolo"
Florin Niță, portar Steaua

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
vasy86le
vasy86le  •  20 Ianuarie 2016, 11:16
Postat de bakunin pe 20 Ianuarie 2016, 11:06

E un articol despre MECIUL Stele*** :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  20 Ianuarie 2016, 11:06
Postat de vasy86le pe 20 Ianuarie 2016, 09:34

Da mai terminati dracu cu atatea articole despre stana, la voi doar fcsb exista? pai schimbati dracu numele siteului in GFCSB si gata, fcsb in sus, fcsb in jos, daca da becali o basina , si voi repede acolo, daca asta inseamna la voi profesionism..

E un articol despre MECIUL Stele*** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  20 Ianuarie 2016, 10:56

Bawab chiar a mișcat,pacat ca la fază în care a scos penalty să accidentat și a fost nevoit să iasă. Sper să nu fie ceva serios pentru ca ar fi păcat să piardă pregătirea de iarna . Este clar ca nu este atacant central. Poate juca ca al -2-lea varf sau în banda.La Marica nu se poate trage concluzii pentru ca are o perioadă destul de mare în care nu a jucat. A reușit să atingă doar la fază golului doi mingea,până atunci cam zero..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează