FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

VIDEO Șumudică și-a găsit altă meserie » Antrenorul Astrei este acum lider de galerie și a făcut spectacol în tribună la amical :D

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 19:30

FIFA a decis astăzi să extindă suspendarea de două luni a lui Marius Șumudică la nivel internațional.

  • Corespondență din Slovenia

Antrenorul Astrei a luat astfel decizia de a nu mai sta deloc pe bancă la meciuri, pentru a nu apărea probleme. Astfel, înainte de amicalul cu Vasas Budapesta, Șumi a stat în tribună și a făcut spectacol.

Acesta s-a comportat ca un adevărat lider de galerie, a cântat și a bătut din palme, cu patimă, la fel cum o făcea în copilărie, când mergea în galeria Rapidului cu legendarul Mincea Geamgiul.

"Ole, ola, aplaudați campioana", a fost scandarea preferată a tehnicianului devenit suporter. Iată VIDEO:

 

"Mă așteptam la o astfel de veste. Știam că FIFA va extinde suspendarea. Pentru mine, din punct de vedere al hârtiei e o veste îmbucurătoare. Sunt doar suspendat, nu și interzis, deci pot să antrenez echipa, dar în hârtia transmisă de FIFA scrie că nu pot participa la meciurile oficiale și cele amicale.

Am preferat să nu dăm naștere la alte discuții, voi sta în tribună. Am făcut ședința tehnică la hotel. Voi sta în tribune. Sunt suspendat timp de două luni, de pe 8 iunie până pe 8 august.

Unii avocați îmi zic că atâta timp cât meciurile din UCL sunt organizate de UEFA, la returul din turul II aș putea să stau pe bancă. FRF îmi spune că nu. FIFA zice că sunt suspendat și FRF că sunt interzis, deci nu știu cum îmi pot desfășura activitatea. E neplăcut pentru mine și pentru echipă"
Marius Șumudică

Citește și: Șumudică o bănuiește pe Steaua de lucruri necurate! Încă o săgeată la adresa vicecampioanei: "Plâng ca niște copii cărora le-ai lua lopățica! Acum se numesc FCS"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
1001725323210443
Folan Cable  •  30 Iunie 2016, 12:22

Cea mai buna meserie care se potriveste perfect pentru Sumudica este cea de GUNOIER.

trake
trake  •  30 Iunie 2016, 07:27

Un GOLAN și atât. Nu merită mai multe cuvinte. Mass-media îl face ce nu este.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Iunie 2016, 06:31

Circarul tot... mascarici ramine!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close