FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII, MARŢI, 19:00, LOOK PLUS, DOLCESPORT 1, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii şi-au stabilit obiectivele: "Cupa Ligii este un trofeu important pentru noi! Vrem să terminăm pe locul 2"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 15:41

Marţi, Dinamo va juca primul meci oficial, cu Pandurii în semifinalele Cupei Ligii, iar antrenorul Mihai Teja a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre echipă şi meciul de mîine.

"Este o provocare pentru mine şi nu îmi este teamă. O să mă folosesc de toată experienţa acumulată pentru a le transmite jucătorilor cerinţele mele.

Cupa Ligii este un obiectiv pentru Dinamo şi vreau să cîştigăm. Este un trofeu important pentru noi. Cu Pandurii va fi un meci dificil, pentru că sînt o echipă puternică şi nu merită să se afle pe acest loc în clasament. Vrem să facem o partidă bună şi să arătăm că avem o formaţie valoroasă.

Nu avem probleme de lot, doar Cosmin Matei este accidentat. Am soluţii şi voi trimite în teren cea mai bună echipă.

Vreau să începem cu dreptul şi să facem un retur bun, pentru a urca în clasament", a spus Mihai Teja.

Şi Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului, a vorbit despre situaţia echipei şi debutul din acest an.

"Jucătorii sînt pregătiţi şi motivaţi. Eu sînt încrezător în noul staff şi cred că va avea rezultate bune. Echipa s-a schimbat mult, sînt metode noi de pregătire şi jucătorii se simt foarte bine.

Rezultatele din amicale nu contează. Am jucat cu echipe foarte puternice. Puteam să facem amicale cu echipe foarte slabe, să marcă cîte şapte goluri, dar nu ne vedeam adevărata valoare.

Avem o echipă bună şi locul nostru e în fruntea Ligii 1. Vrem să terminăm pe locul doi. La anul trebuie să ne luptăm pentru campionat", a spus Dănciulescu.

Fostul atacant a vorbit şi despre transferul lui Andrei Marc şi de aducerea lui Florenti Petre în staff.

"Andrei Marc este un jucător interesant pentru Dinamo, dar este în litigiu cu Ceahlăul. După ce se va rezolva, atunci putem vorbi despre un transfer.

Florentin Petre este un jucător crescut de Dinamo şi ştie foarte bine ce înseamnă acest club. El ne ve ajuta foarte mult şi este important pentru jucători că el vine la noi. Ne bucurăm că s-a alăturat proiectului nostru", a mai adăugat Danciu.

Meciul dintre Pandurii şi Dinamo se va disputa marţi, 17 februarie, de la ora 19:00, în direct pe Look Plus, DolceSport şi DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte şi: Mihai Teja vrea să rişte! Cum poate arăta Dinamo la primul meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Februarie 2015, 00:55
Postat de conasu_boeru pe 16 Februarie 2015, 23:28

Mai desteptule acum un an cu putina atentie Dinamo putea termina pe 3 sau chiar mai sus daca era atanta in niste meciuri mai usoare....Eu iti spun doar atat : Nu luati in returul asta puncte cate aduna Dinamo !

chiar si in tur, daca dinamo avea putina sansa, aveam cel putin 9 p mai mult, eram deja pe 2, si asta in meciuri cu echipe usoare, am pierdut puncte pe mana noastra.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Februarie 2015, 00:53

foarte bine, mai trebuie 3-4 jucatori, in special un regista, 2 inchizatori ca fierul si un golgeter in plus si putem discuta de titlu, la anul.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Februarie 2015, 23:28
Postat de steauaucl pe 16 Februarie 2015, 16:28

dinamo nu termina pe locul 2 nici daca ar fi numai 2 echipe in toata liga 1 ....de cativa ani doar asta aud...ne batem ,,,,ne frecam ,,,,ne lingem osu,,,,dar rezultate nimic...dar nimic nimic...nici macar locul 3..

Mai desteptule acum un an cu putina atentie Dinamo putea termina pe 3 sau chiar mai sus daca era atanta in niste meciuri mai usoare....Eu iti spun doar atat : Nu luati in returul asta puncte cate aduna Dinamo !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close