FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO

FOTO Momente emoționante înaintea meciului dintre Astra și Dinamo » Ioan Andone cu lacrimi în ochi

Captură TV Digi +3   FOTO
Captură TV Digi

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 20:39

Partida din sferturile de finală ale Cupei Ligii dintre Astra și Dinamo a fost precedată de un moment de reculegere în memoria lui Didi Prodan, care a murit aseară.

Tot stadionul de la Giurgiu a amuțit, iar Ioan Andone a părut printre cei mai afectați de trecerea în neființă a fostului fundaș.

Tehnicianul ”câinilor” nu și-a putut stăpâni emoțiile și s-au putut vedea lacrimile din ochii săi.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit aseară, în jurul orei 20:00, în urma unui infarct. Fostul fundaș al naționalei avea 44 de ani.

Citește și:

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani » Apar primele reacții: "Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă"

Mesajele cluburilor Steaua și Atletico Madrid, echipele unde Didi Prodan a scris istorie » Noi reacții ale unor foști și actuali fotbaliști

5 repere din viața lui Daniel Prodan » Steaua, națională, accidentări, management și conflict violent cu Burleanu

VIDEO Vestea că Daniel Prodan a decedat i-a tulburat și pe spanioli » Cele mai tari ziare din Spania au făcut un top al golurilor marcate de fundașul român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cristianmangra
cristianmangra  •  18 Noiembrie 2016, 00:41

Domnule Andone va respect si va pretuiesc.Asta inseamna sa fii om si sa stii si cu ce se mananca acest sport.NOTRE RESPECT

581534618615543
Robert Ivan  •  17 Noiembrie 2016, 23:01

Daniel Prodan a fost un om plin de viata si un fundas bun. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

1025138504184136
Constantin Valentin  •  17 Noiembrie 2016, 22:30

A fost un mare fotbalist ! Pacat a plecat mult prea devreme dintre noi. Au gresit cand l-au indepartat de la federatie, asa este la noi la romani, cand vine cineva cu noua echipa sunt dati afara cei din vechea echipa, indiferent daca sunt buni sau mai putin buni. Numai vedem azi un fundas de talia lui Daniel Prodan. Tata din ceruri te rog ai grija de "Tatuca"al nostru, care vine spre tine ! Dumnezeul sa l ierte!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează