GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  PRODAN A MURIT LA 44 DE ANI

Mesajele cluburilor Steaua și Atletico Madrid, echipele unde Didi Prodan a scris istorie » Noi reacții ale unor foști și actuali fotbaliști

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 08:51

Steaua și Atletico Madrid, două dintre formațiile la care a evoluat Daniel Prodan, au ținut să transmită câte un mesaj după decesul fostul fundaș al Generației de Aur (detalii AICI). 

Pagina oficială de facebook a Stelei a publicat un mesaj și o galerie foto în memoria lui Didi Prodan în această dimineață, în timp ce clubul Atletico Madrid a reacționat printru-un comunicat postat pe site-ul oficial. Și Federația Română de Fotbal a reacționat, prin intermediul un mesaj pe site-ul oficial.

UEFA a publicat un mesaj în memoria lui Daniel Prodan

"Sincere condoleanțe familiei lui Daniel Prodan, fostul fundaș al naționalei României și fost membru al comitetului UEFA. Ne vei lipsi!"

Și Nadia Comăneci a transmis condoleanțe familiei, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Printre alți oameni de fotbal care au reacționat se numără Mircea Sandu, Gabi Balint, Gabi Torje, Cristi Săpunaru, Cosmin Contra, Florin Gardoș sau Florin Prunea.

"Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și suporterilor Stelei și ai lui Atletico, după moartea lui Daniel Prodan. Odihnește-te în pace!"

"Este o adevărată lovitură! Am aflat de moartea lui în urmă cu două ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte", a spus Mircea Sandu pentru ProSport. 

"Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă", a declarat și Florin Prunea pentru sursa citată.

”Nu îmi găsesc cuvintele. Sunt șocat. Nu pot crede așa ceva. Este o veste tulburătoare”, a spus Gabi Balint pentru TV Digi Sport.

"Sunt bulversat, am avut o relație execepțională cu el, așa om mai rar, ca Didi Prodan, ca om a fost extraordinar. Am discutat cu soția aproape plângând azi dimineața înainte să plec", a spus Ionuț Popa pentru GSP.RO.

"Am aflat de tragica veste. Păcat, că a fost tânăr. Dumnezeu să-l ierte. Nu ştiu cum a putut să se întâmple. Avea doar 44 de ani şi era plin de putere. Sunt şocat, pentru că l-am cunoscut, a lucrat cu mine şi a fost un om extraordinar de puternic şi de ambiţios, a dat totul pe teren. A fost un stâlp al apărării acolo unde a jucat, chiar şi la echipa naţională", a declarat și Emeric Ienei, pentru agenția de presă News.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
andrei.33
andrei.33  •  17 Noiembrie 2016, 20:04

"Pierdere imensa." Declaratii d-astea de complezenta, telegrafice si stereotipe, ca ale Nadiei au facut ca societatea actuala sa fie falsa si artificiala.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  17 Noiembrie 2016, 12:22
Postat de tonyys pe 17 Noiembrie 2016, 10:32

*** - in cazul consumului excesiv de alcool nu se face infarct ci se degradeaza in timp ficatul lucru care duce la ciroza boala cu efecte puternice asupra organismului imposibil de ignorat (paloare,scadere in greutate...) Prodan acum 2 zile parea sa fie om si nu prezenta absolut nici un simptom al cirozei.

Coroborat cu oboseala, stresul, fumatul se poate, am avut caz in familie si ducea o viata activa.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Noiembrie 2016, 12:11

*** randuri ale wrestlerilor si ottobraunilor ar trebui sterse de moderatorii atat de atenti la fleacuri... De apreciat cele postate de diversi sportivi, multi de la cluburi rivale Stelei - cei c*** ar putea sa invete de la ei. Odihneste-te in pace, Didi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează