FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CHIAJNA 2-1 DUPĂ PRELUNGIRI

Hamroun lasă de înțeles că e gata de plecare după victoria din Cupa Ligii: ”Sunt oferte pe care nu le poți refuza”

Hamroun a marcat golul decisiv
Hamroun a marcat golul decisiv

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2016 00:00

Hamroun a celebrat primul trofeu din carieră cu o ”scăriță” ce-a adus victoria și lasă de înțeles că este pregătit de plecare.

- Juju, ce înseamnă golul și trofeul pentru tine?
- E un gol important. Personal, acesta este primul trofeu pentru mine. Așa că mă simt foarte bine. După ce am marcat, ne-am cam relaxat. Nu ne așteptam să fim egalați și a fost o problemă pentru noi. Noi trebuie să dominăm meciul însă.

- Se vorbește tot mai mult de plecarea ta, iminentă, în țările arabe. Ce poți comenta?
- Eu nu mă gândesc la transfer, însă e și asta o idee. Vom vedea ce se va întâmpla. Vom lua decizia cea mai bună pentru mine și pentru club. Momentan vreau să mă gândesc doar la această victorie. Vom vedea, știți, sunt oferte pe care nu le poți refuza. Nu e vorba doar de mine, ci și de cariera mea, de familia mea, de viața mea. Oamenii nu cunosc aceste lucruri.

- Mai prinzi meciurile din preliminariile Champions League?
- Acest trofeu ne dă încredere și un mod mai bun de a începe noul sezon, doar la asta mă gândesc. Vine Champions League, suntem concentrați pe acest lucru. Vom da totul, vom face maximum ca să ne calificăm, cu Sparta Praga.

- "Scărița" de la penalty?
- Astfel de execuții îți vin instant, nu le planifici. Am luat decizia chiar înainte de a trage. Am făcut-o pur și simplu și sunt fericit că mi-a ieșit.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează