FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  GAZ METAN - PANDURII 0-1

UPDATE Gaz Metan - Pandurii 0-1 » Christou îi califică pe gorjeni în "sferturile" Cupei Ligii, cu un gol în prelungiri

Christou Paraskevas
Christou Paraskevas

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 20:55

Pandurii s-a calificat în "sferturile" Cupei Ligii, după ce a învins cu 1-0 (Christou 94) pe Gaz Metan, la capătul unui meci condimentat cu multe cartonaşe galbene, unul roşu şi un penalty ratat!

Nou-înfiinţata competiţie Cupa Ligii Adeplast a produs deja unele surprize, echipe ca Petrolul, Rapid sau CFR Cluj fiind eliminate din faza "optimilor".

Ardelenii au început meciul tare, jucătorii lui Dulca scăpînd de multe ori singuri cu portarul gorjenilor. Erico a faultat în careu(26), dar Gazul nu a reuşit să profite şi a ratat deschiderea scorului de la 11 metri prin Llullaku. După o repriză secundă dominată de gorjeni, s-a trecut la prelungiri, fotbaliştii lui Grigoraş punctînd prin Christou (94), în urma unui corner executat de Nicoară.

Medieşenii au slăbit ritmul după eliminarea lui Enescu (97) şi nu au mai reuşit să pună presiune la poarta gorjenilor.

Gorjenii se califică în sferturile de finală ale Cupei Ligii, urmînd să îşi afle adversarul după o tragere la sorţi a echipelor calificate.

Meciul a fost LIVETEXT AICI

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
sory3
sory3  •  22 Iulie 2014, 09:39

La ora actuala,nu mai pot avea loc surprize in fotbalul romanesc.Din cauza lipsei de bani,majoritatea echipelor evita sa se angreneze,,pe mai multe fronturi".Acest dezinteres se rasfrange in calitatea si valoarea fotbalului de la noi din tara.Pentru revitalizarea calitatii si valorii nu este suficient doar sa fie reduse numarul de echipe participante.Vom avea un campionat cat-de-cat valoros doar atunci cand va fi stopat transferul jucatorilor valorosi sau tinerii de perspectiva.

icesoldier
icesoldier  •  22 Iulie 2014, 09:24
Postat de titelb pe 21 Iulie 2014, 21:50

Si poza cu Steaua ce cauta aici?

A produs marea supriza de a-i elimina pe rapidisiti! :))

vali12
vali12  •  22 Iulie 2014, 08:45

Eliminarea rapidului este o surpriza? treziti-va mai ziaristii lui peste,a jucat cu campioana Romaniei ,Steaua ramane Steaua chiar daca a folosit a 3-a echipa in confruntarea cu ei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează