FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  U CLUJ - PETROLUL 1-0

Mai căutaţi! » U Cluj le-a arătat "lupilor" că nu s-au mişcat grozav în mercato: N'koyi a ruinat şansele Petrolului, 0-1

Lorand Kovacs are 21 de ani și are deja un sezon în prima echipă a lui U
Lorand Kovacs are 21 de ani și are deja un sezon în prima echipă a lui U

Articol de - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 23:10

Cobrea, Satli, Fanchone, Nepomuceno, N'Koyi. Cu cinci achiziţii în formula de start, Răzvan Lucescu a aflat la Cluj că nu e cazul să mizeze că jucătorii noi vor face lucruri fantastice în sezonul care tocmai a început. Nepomuceno, revelaţia din meciul cu Flamurtari, n-a mai existat pe teren împotriva lui U.

 

E drept, nici nu s-a făcut de rîs precum N'Koyi, alături de care a venit în România de la Fortuna Sittard. Senegalezul titularizat în locul vîrfului de bază, Toto Tamuz, s-a comportat dezastruos.

Întîi a ratat o şansă bună, din faţa porţii, cu o execuţie de atacant lipsit complet de talent. Ocazia irosită n-a însemnat cea mai mare greşeală pe care avea s-o facă N'Koyi. El a avut "grijă" să-şi încurce echipa aşa încît colegii săi nici să nu mai beneficieze de prea multe oportunităţi.

Era 1-0, gol al tînărului Kovacs dintr-o pasă excelentă de la Lemnaru, şi vîrful senegalez a marcat cu mîna, după ce eşuase cu piciorul! Africanul mai avea un "galben" cînd a plonjat şi a aruncat mingea în plasă cu mîna, aşa că a fost eliminat. Petrolul a avut de jucat aproape o repriză întreagă în inferioritate. Adică a încercat cu 10 jucători ce nu putuse să facă în 11.

Lucescu a sperat că Mutu poate să întoarcă jocul, numai că "Briliantul" a arătat şi el rău, cît a jucat: driblinguri blocate la secundă, o lovitură liberă în peluză şi nervi mulţi. Răzvan şi-a mai testat o achiziţie pe final, pe Victoraş Astafei. Acelaşi rezultat: zero. Petrolul a părăsit deja o competiţie, Cupa Ligii, şi luptă la mijlocul săptămînii să nu păţească la fel în Europa League, unde joacă în Albania de la 2-0 pentru ea.

"Am venit fără opt jucători şi am pierdut din cauza naivităţii. N'Koyi e un băiat foarte ambiţios, îi înţeleg dorinţa de a marca, a încercat să înscrie chiar şi cu mîna şi a fost eliminat. Sper c-a înţeles să nu facă la fel şi în campionat!" ( Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

U Cluj - Petrolul 1-0
A marcat: Kovacs (31)

U: Veselovski - P. Jovanovici (Ciupe 83), I. Neag, Ninu, Muşat (Tîrnăcop 80) - Bucşa, R. Costin - Boutadjine, Kovacs (Stojanovici 70), Viveiros - Lemnaru
Antrenor: Mihai Teja

Petrolul: Cobrea - Beţa (Astafei 77), Gerson (De Lucas 60), Satli, Fanchone - Priso, L. Marinescu, Hoban, Nepomuceno - V. Morar (Mutu 60), N'Koyi
Antrenor: Răzvan Lucescu

Cartonaş roşu: N'Koyi (52)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
lolita_20007
lolita_20007  •  23 Iulie 2014, 03:48
Postat de bunga_bunga pe 22 Iulie 2014, 16:11

n'koy o sa fie unul dintre cei mai buni atacanti de la noi. asa radeati si de bokila la inceput cand rata cu poarta goala apoi nu mai stiati cum sa-l dati transferat la steaua. deja mancati ... pe seama unui jucator care n-a prins decat 60min la Petrolul si credeti ca le stiti pe toate. sclavilor cu ziarul vostru de rusine

Zize redusul mintal bunga_bunga si mai lua o gura de gaz din aerul mizerabil din Ploiesti! Esti atat de prost, incat nici tu nu crezi ceea ce scrii acolo! Eu zic sa ne mai scutesti cu comentariile tale de 2 bani, acestea nu intereseaza decat 2-3 din cei 80.000 romi din Ploiesti (40% din populatia orasului).

bunga_bunga
bunga_bunga  •  22 Iulie 2014, 16:11

n'koy o sa fie unul dintre cei mai buni atacanti de la noi. asa radeati si de bokila la inceput cand rata cu poarta goala apoi nu mai stiati cum sa-l dati transferat la steaua. deja mancati ... pe seama unui jucator care n-a prins decat 60min la Petrolul si credeti ca le stiti pe toate. sclavilor cu ziarul vostru de rusine

movul29
movul29  •  22 Iulie 2014, 13:33
Postat de unico_biancorossi pe 21 Iulie 2014, 09:19

petrolul ? afara...))

Vai de c...l si echipa ta mai amaratilor! Vad ca nimeni nu tine seama ca U a jucat cu echipa cea mai buna iar Petrolul cu vreo 3 titular iar din repriza a 2-a in zece oameni domina jocul ! Si totusi in aceste conditii am luat doar un gol.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează