FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

Mesaj tranșant trimis de Andone unuia dintre jucătorii importanți: "Dacă vrea să plece să vorbească cu Negoiță, dacă rămâne o face în condițiile mele"

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 23:30

Andrei Marc n-a fost inclus în primul "11" Dinamo pentru meciul contra lui FC Voluntari din Cupa Ligii, scor 2-1. Ioan Andone a luat această decizie din cauza atitudinii arătate de jucător la antrenamente.

Tehnicianul dinamovist spune că a vorbit cu fundașul de 23 de ani.

"Am avut o discuție azi cu el ca între bărbați, i-am zis că dacă vrea să plece - să vorbească cu Negoiță, dacă rămâne - o face în condițiile mele. Joacă pe postul pe care am jucat eu și n-are cum să mă păcălească, dacă vrea să faca treabă putem să discutăm despre jocul lui. 

După antrenament, poate veni să îi arat și explic ce trebuie să faca și cum. După discuția avută cred că va fi bine, a înțeles mesajul meu, sigur o să-l vedeți în meciurile următoare, dar trebuie să și merite", a spus Andone la conferința de presă.

"ne mai dorim doi jucători"

Ioan Andone a vorbit și despre Astra, viitorul adversar din Cupa Ligii, și spune că plecarea lui Boldrin și De Amorim la Steaua a slăbit campioana României.

"De Amorim și Boldrin sunt doi jucători foarte bun. Nu știu ce-și dorește Astra în acest campionat. Fără cei doi jucători va fi greu pentru Astra să lupte pentru cupele europene. Trebuie să ne calificăm mai departe, știu că vom juca la Giurgiu. Noi ne dorim încă doi jucători, să sperăm că-i vom și aduce", a declarat Ioan Andone la Dolcesport.

"Din câte știu eu Nistor are și oferte din străinătate. El are în continuare contract cu Pandurii, e greu să-l luăm" Ioan Andone

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  12 August 2016, 10:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*** ca nu sunt mafia din sicilia, daca gigi sare cu banul , acolo se duc, daca nego nu scoate banul nu vine jucator, mai terminati cu spalaturile astea pe creier! 1) steaua bucuresti nu mai exista 2)echipa fcsb nu exista, sunt doar initialele unei defuncte echipe 3)echipa actuala e fc steaua mogosoaia 4)in economia de piata jucatorii se duc unde sunt platiti mai bine, nu semneaza cu o anume echipa pe promisiuni sau ca le arata prodanca tata 5)restul sunt bazaconii, halucinatiile unor *** si postaci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  12 August 2016, 07:28

A cazut si transferul lui Nistor.. bravo ba.. fcsb face transferuri pe bune, noi le facem doar in declaratii. Penibil

1745flo
1745flo  •  12 August 2016, 00:21
Postat de adelat pe 11 August 2016, 23:51

Cică nu a fost inclus în lot :)) mai interesați-vă puțin.. Penibili

o stire inventata!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close