FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO 2-5 (DUPĂ PRELUNGIRI)

Negoiță a băgat mâna în buzunar: "Dinamoviștii au avut primă de joc" » GSP.ro a aflat cât vor primi "câinii"

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 23:12

 Ioan Andone a fost mândru de elevii săi după ce Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii la finalul unui meci nebun cu Astra, 5-2 după prelungiri, pe stadionul din Giurgiu.

Tehnicianul dinamovist susține că Ionuț Negoiță le-a promis primă propriilor jucători pentru a merge în semifinale, unde vor întâlni Steaua.

"Important e că noi la 2-2 n-am cedat, deși eram în 10 oameni. Îmi felicit băieții pentru că de mult n-am mai văzut o echipă românească să joace așa ca noi. Eu zic că dacă eram mai atenți ne puteam califica în 90 de minute. Dar din păcate noi la Dinamo facem greșeli fix când merg lucrurile bine.

Cred că jucătorii au fost cu gândul la dubla cu Steaua. Asta i-a ambiționat. Ne putem întâlni de vreo 6 ori cu Steaua în acest an competițional. Băieții au avut și o primă de joc. Nu știu ce primă", a declarat Ioan Andone la TV Dolce Sport.

GSP.ro a aflat că Ionuț Negoiță a scos din buzunar 30.000 de euro pe care i-a oferit întregului lot. Jucătorii urmează să împartă banii în funcție de minutele jucate.

"Ne-am îndeplinit obiectivul să ne calificăm în semifinalele Cupei Ligii! Cred că a fost un meci foarte spectaculos, poate cel mai bun meci al sezonului. Am sperat până la sfârșit că vom câștiga, poate de aceea am reușit să înscriem chiar și cu un om în minus. Sună bine un duel cu Steaua. Abia așteptăm să jucăm cu ei, dar până atunci trebuie să ne refacem cât mai repede pentru că avem un meci foarte greu în campionat" Sergiu Hanca

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
corectu
corectu  •  18 Noiembrie 2016, 07:54

Pentru ce sa dea acesti bani?Pana sa castige trofeul mai e mult.

ionutstv
ionutstv  •  18 Noiembrie 2016, 06:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Noiembrie 2016, 02:24
Postat de jackies pe 18 Noiembrie 2016, 02:02

A dat negoita bani sau senjaeev kumar ???

De cind cu DNA-ul banii nu se mai dau asa cum speri tu ! Trebuie sa fi in actionariat si se numeste premiere caci pentru orice banutz se platesc taxe la statul roman . Nu mai merge ca pe timpul lui butelie sau a lui giovani care dadea un milion lui ala de la parcare fara bilet ! Doar pentru ca se considera cappo di tutti capi de dambovitza ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează