FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0 (3-2 DUPĂ PENALTY-URI)

VIDEO Bateți de la 7 metri! CFR s-a calificat în sferturile Ligii după o sarabandă de penalty-uri ratate

Petrucci a deschis încă din timpul primelor 90 de minute seria interminabilă de penaltyuri ratate
Petrucci a deschis încă din timpul primelor 90 de minute seria interminabilă de penaltyuri ratate

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2016 00:00

Clujenii s-au impus după loviturile la 11 metri grație celor trei ratări ale "perlelor" Olteniei: Bancu, Ivan și Vătăjelu, în urma unei serii de penalty-uri din care s-au marcat doar 5 șuturi din 10! Craiova ratase un penalty și în timpul regulamentar.

Cu mulți titulari în ambele tabere, spectatorii s-ar fi așteptat la mai mult spectacol. Dar au fost nevoiți să aștepte 45 de minute pentru o fază, când Bud a scăpat singur către poarta lui Calancea. Vârful l-a lobat, mingea a lovit bara, iar portarul moldovean a avut o intrare dură. "Centralul" a fost clar: galben și 11 metri!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Petrucci, deși a fost un monument de constanță în tricoul CFR-ului, a fost citit de Calancea și scorul a rămas 0-0. Ritmul a scăzut și mai mult în partea secundă.

Nivelul a fost foarte slab pentru două echipe cu pretenții. Motive se pot găsi. Poate temperatura de 15 grade la care s-a jucat meciul. Oamenii din tribune învelindu-se cu pături trebuie să îi fi bulversat pe jucători, după săptămâni cu +33 grade.

Au început prelungirile. A început și ploaia. Oboseala s-a instalat pe teren la fel ca picăturile de ploaie peste ținutele sumare ale spectatorilor. 11 metri!

Jucătorii au avut șansa să se afirme de la punctul cu var, dacă în primele 120 de minute nu au reușit. Surpriză sau nu, nici de la 11 metri nu le-a fost ușor. Din 10 penalty-uri, 5 au fost ratate! Clujul s-a impus cu 3-2, însă clujenii par departe de forma din sezonul trecut.

Calancea trebuia eliminat!

În minutul 45, portarul oaspeților, Nicolai Calancea, a intervenit dur la Cristi Bud, care reușise să îl lobeze pe moldovean. "Centralul" a dictat penalty, însă a arătat doar cartonașul galben în loc de cel roșu. Dan Lăzărescu, expertul Dolce în probleme de arbitraj, a dat verdictul: "Cred că s-ar fi impus cartonaș roșu pentru un atac brutal al lui Calancea. Aș fi dat roșu pentru duritatea faultului, nu pentru faptul că a fost ultimul apărător".

Se mută la Severin?

Clubul oltean a fost înștiințat de Liga Profesionistă că nu va mai putea evolua pe stadionul Extensiv din cauza lipsei nocturnei. Printr-un comunicat, cei de la Craiova au specificat că vor căuta soluții de a disputa meciurile de "acasă" cât mai aproape, pentru ca fanii să poată fi aproape de echipă. În aceste condiții, cea mai probabilă destinație a juveților va fi Severinul, unde evoluează și Pandurii.

cfr craiova 0 0 3 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gogu2005
gogu2005  •  12 August 2016, 12:16

lasa, ca aveti voi si se umple numai cand jucati cu steaua si la untold. la Craiova e o chestiune temporara. Nimeni nu a construit un stadion de pe o zi pe alta.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2016, 09:29

Petrucci ,celalalt a jucat la Steaua parca.Oltenii nu au stadion.Incredibil.In tari straine nu poti cumpara automobil daca nu ai loc de parcare.La noi poti avea echipa de fotbal ,daca nu ai stadion....

haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2016, 09:26

Articol foarte bun ,exact care arata realitatea .Dura.Aproximativ cu aceeasi jucatori CFR joaca exasperant de incet.Si fara atacuri pe poarta.Erau buni si niste jucatori noi ,sunt cativa ,fara nume si carora inca nu li s-a dat ocazia sa arate ce pot.Totusi ,problema este antrenorul.Asa vad eu.Si nu numai eu. La 11 metri a fost dezastru.De ambele parti.CFR-istii au gresit mai putin si au castigat.Un meci intreg s-a jucat in dorul lelii ,Piovacarri a ratat un11 metri ( de acord portarul trebuia eliminat) ,dar nici la penaltyuri jucatorii nu au fost mai buni.De la olteni au ratat trei ,de la CFR ,doi,Incredibil.Si inafara de un 11 metri aparat de portarul de la U ( plus cel din meci!!) au tras pe langa poarta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează