FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI - VIITORUL 2-1

VIDEO Popa de Cupă » Viitorul a jucat cu echipa a doua, iar ACS Poli a răzbunat eșecurile din campionat: 2-1

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 00:00

Antrenorul timişorenilor nu are nicio victorie în campionat pe banca timişorenilor, dar s-a revanşat aseară în Cupa Ligii.

Gică Hagi a venit la Timişoara cu echipa a doua şi acest lucru s-a văzut! Viitorul a deschis repede scorul, la trei minute de la startul partidei, prin tânărul Florin Cioablă, dar Iancu şi compania au fost repede egalaţi de Artean (16). Acesta a marcat cu capul, dintr-o centrare bună a lui Vădrariu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar dacă Viitorul nu a evoluat rău în prima parte a jocului, ghinionul "Regelui" nu s-a spulberat nici după golul Timişoarei, Hagi s-a văzut nevoit să îl schimbe în minutul 28 pe portarul Râmniceanu cu puştiul Tordai, pentru că titularul buturilor a sărit să prindă o minge, dar s-a ciocnit rău cu Bocşan.

Jucătorul Timişoarei i-a aplicat un cot în cap lui Râmniceanu, lăsându-l groggy pe portarul Viitorului. Goalkeeper-ul nu a mai putut continua şi după ce a primit îngrijiri medicale la nivelul gazonului timp de mai multe minute, a fost mutat pe pista de atletism, unde i s-a pus şi o mască de oxigen, de acolo fiind transportat la spital.

I-a "croit" bine!

Timişoara lui Ionuţ Popa a ieşit mai vie de la vestiare, chiar dacă ocaziile cu adevărat importante au aparţinut tot puştilor lui Hagi. Eforturile echipei care nu a ştiut până după startul campionatului dacă va juca în prima sau a doua ligă au fost răsplătite într-un final, iar lovitura de graţie a purtat semnătura unui ex-stelist.

Marius Croitoru, 81, a marcat dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, calificându-şi astfel echipa în "sferturile" competiţiei, iar Hagi probabil se gândea că Tordai mai are mult de învăţat până să poată apăra într-un meci cu miză.

"Am dat golul pentru mama mea, care a murit acum ceva vreme, dar sunt convins că ea mă ajută mereu"
Andrei Artean, mijlocaş Timişoara

"Am început bine prima repriză, dar iar am pierdut concentrarea, le-am dat spaţii adversarilor. Asta e, uşor, uşor vor veni ritmul şi intensitatea jocului. Suntem într-o pasă în care ratăm mult şi luăm goluri uşor"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

acs poli viitorul 2 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  11 August 2016, 14:28

Mai cornele, daca ai ceva impotriva lui Poli este treaba ta, dar nu mai murdari site-urile cu comentarii timpite. Chiar Hagi a recunoscut ca echipa lui nu este in cea mai buna forma, dar nu a negat victoria meritata a lui Poli. Iar in ceeace priveste echipa a II-a a Viitorului, ar fi bine sa te mai documentezi, iar daca nu esti in stare, macar citeste componenta ei, poate vei observa citi titulari au jucat.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 August 2016, 09:08

...viitura este o echipa slaba care nu prinde play off ul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează