FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA

A salvat Ioan Niculae Rapidul? » "Dacă nu dădeam eu banii ăştia, acum nu mai erau" » Primă uriaşă pentru Cupa României

Articol de GSP - Publicat joi, 22 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 18:22

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, e convins că echipa sa va avea din ce în ce mai mulţi fani. Finanţatorul giurgiuvenilor a vorbit şi despre situaţia lui Alexandru Ioniţă II şi a anunţat şi prima pe care o au jucătorii săi. 

"În viaţă nu cantitatea dă valoarea unui om. Numeric, steliştii vor fi mai mulţi, asta e sigur, dar ai suporterii Astrei vor fi inimoşi. E bine că de la an la an cîştigăm fani. Mă opreşte lumea pe stradă, mă felicită şi ne urează succes.

Ne-am luat şi un autocar frumos. De două luni îl avem, dar între timp a fost modernizat şi aranjat. Băieţii aveau nevoie de un autocar nou. Să stea mai relaxaţi. Azi l-am văzut şi eu pe interior.

Echipa e mobilizată, dar ambele pot cîştiga. E un meci deschis oricărui rezultat. Pentru mine nu e o tragedie dacă pierdem mîine. E doar un meci de fotbal, dar pentru băieţi ar fi o mare dezamăgire.

Budescu nu a ajuns la naţională pentru că Piţurcă, pe bună dreptate, a considerat că nu muncea pentru echipă, nu trăgea cu dinţii de el să alerge. A învăţat multe lucruri între timp. Acum s-a mai maturizat", a spus Ioan Niculae la DolceSport. 

"Dacă Niculae nu era nebun să le dea 300.000 în iarnă pe Ioniţă II, Rapid nu mai exista acum. Sîntem abia în luna mai, noi trebuie să plătim restul de 50% în iunie. Dar reped, dacă nu eram eu, care ţin la clubul Rapid, acum ei nu mai existau", a adăugat Niculae.

"Jucătorii au o primă promisă de 15.000 de euro, dar le spun eu că se poate schimba. Depinde cum mă simt. Şi cînd spun asta, o spun în sensul că mai puţin de 15.000 sigur nu vor lua", a mai spus patronul Astrei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
wwerko80
wwerko80  •  23 Mai 2014, 10:48
Postat de adi_stelistul pe 22 Mai 2014, 18:54

Domnul Niculae probabil crede ca Rapidul ar trebui sa-i ridice o statuie pentru ca si-a platit datoria pe care o avea fata de ei. Sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar daca ii vand ceva sau ii ofer un serviciu e normal sa ma plateasca. In schimb remarc schimbarea tonului la adresa propriilor jucatori. Asa da. Sper sa-l tina!

Nu bro. El zice ca ionita nu valora 300k, el a fost "nebun" si a dat 300 de mii pe el, defapt, ca sa ajute rapidul, ei nu aveau nevoie de Ionita 2.

xnread
xnread  •  23 Mai 2014, 00:25
Postat de unico_biancorossi pe 23 Mai 2014, 00:03

frumos interviu, poate ca este si adevarat. succes pe mai departe, atentie la DNA. Gestapo vegheaza la tot ce misca in statul democrat politienesc, Romania !

Abwehr,Gestapo si SD ;-D

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Mai 2014, 00:03

frumos interviu, poate ca este si adevarat. succes pe mai departe, atentie la DNA. Gestapo vegheaza la tot ce misca in statul democrat politienesc, Romania !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close