FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, MARȚI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Acțiune caritabilă organizată de AFAN la finala Cupei » Toate fondurile se vor duce către familia lui Ekeng

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 17:38

AFAN va organiza marți la finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj o acțiune de ajutor pentru familia lui Patrick Ekeng, jucător care a murit pe teren la ultimul meci din play-off al alb-roșilor.

Toți suporterii prezenți la finala Cupei României vor putea face donații în urnele ce vor fi amplasate lângă cele două Dinamo-mobile din apropierea Național Arena.

După meci, cele două urne vor fi predate jucătorilor de la Dinamo, urmând ca aceștia să trimită banii strânși către familia lui Ekeng. Camerunezul a decedat pe 6 mai după ce a făcut stop cardiac în timpul meciului Dinamo – Viitorul.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
cobra_z
cobra_z  •  17 Mai 2016, 08:53
Postat de hector13 pe 16 Mai 2016, 18:26

Foarte frumos ce a facut AFAN.....Dar! Si acum o sa imi sariti in cap. Si clubul Dinamo - prin medicul echipei- are o obligatie morala (vom vedea daca nu va fi si juridica) fata de Ekeng. O parte din banii de pe bilete ar trebui sa mearga la familia lui Ekeng. Nu trofeul. Banii. Sau Negoita se zgarceste cumva? Ca poate s-a zgarcit si cu controlul medical la fel.....? Sau poate l-au facut de mantuiala (cam asa reiese din ce am citit pana acum). Asteptam rechizitoriul procurorilor sa vedem care vor fi inculpatii. Clar e un lucru: Ekeng nu a murit singur ci ajutat.

cred ca moartea lui a semanat mai degraba cu o sinucidere decat cu o crima...cei care au pus umarul la moartea lui ( doctori , agenti, presedinti, antrenori sau care or mai fi...)sunt similari cu cei care au lasat scaunul, franghia si sapunul la indemana lui...Ekeng nu juca in Romania fiindca era un jucator slab, ci probabil ca aici a mai putut sa " pacaleasca" sistemul...mai pe scurt , s-a sacrificat pentru familie...oricum, Dumnezeu sa-l odihneasca

para.para
para.para  •  17 Mai 2016, 01:57

Omul a murit la spital, dar ce mai conteaza ca asa stie toata planeta, important e ca gesepeul *** in continuare pe iubitorii de fcsb, mintindu-i ca a murit pe teren. Chiar, nu-l face presa erou?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Mai 2016, 22:09
Postat de belagio pe 16 Mai 2016, 19:15

Dupa parerea mea toate incasarile ar trebuii sa mearga spre familia lui Ekeng .indiferent de finalitatea anchetei..Nu ca suporterii sa bage bani in urne in afara de asta, trebuia ca toate incasarile si cupa daca o castiga Dinamo sa mearga la familia lui .A murit pentru Dinamo pe teren si a dus si Dinamo in finala prin acel gol de generic.

Si CFR-ul vrea sa ajute familia camerunezului.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează