FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA

Aroganţe la Ploieşti înainte de Petrolul - Steaua: "Jucăm cu o debutantă în Cupă, FCSB n-are nici un gol marcat în existenţa sa!"

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 21:33

Crainicul stadionului din Ploieşti a ironizat Steaua înainte de începerea partidei tur din semifinalele Cupei României.

"Această echipă nu are nici un gol marcat în întreaga sa existenţă şi joacă primul meci din istorie în deplasare în nocturnă.

Petrolul joacă împotriva unei debutante în această competiţie, o echipă căreia îi plac horele ţărăneşti şi n-are nici o legătură cu fotbalul. Vom asista la Petrolul - FCSB", a anunţat crainicul la staţie.

Aici poţi urmări liveTEXT partida Petrolul - Steaua!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
wishmaster
wishmaster  •  06 Martie 2015, 11:52

mistouri de neamuri proaste ... din asta se vede cat de complexati sunt! cum erau si leprele alea de la kvsc, de fiecare data cand jucau cu Steaua ... si la fel, si-au inghitit flegmele de fiecare data ... cam asta e diferenta dintre o echipa mare (ma pysh pe aia care cred altceva) si una mica ... si care va ramane mereu mica: daca se juca pe National Arena, niciodata echipa oaspete nu ar fi fost luata la misto de crainic! unele lucruri nu se fac, oricat de multa adversitate ai avea, e vorba de o minima educatie ... sau de lipsa ei, in cazul de fata! bine ca n-aveti bun-simt, in schimb par pe limba ... la greu!

andreielec
andreielec  •  06 Martie 2015, 07:56

Oricum asa zisii suportri ploiesteni oricum sunt fara creier.Sa iei de bun ce spune un analfabet de crainic.Cum pot explica acesti "glumeti" ajungerea unei debutante in semifinalele Cupei?Dar cum ajungi in semifinale fara sa inscrii???

iuliuandrei
iuliuandrei  •  06 Martie 2015, 07:26
Postat de tonyys pe 05 Martie 2015, 23:56

lupii furati de capra vorbesc de Steaua....sa fie multumiti ca arbitrii le-au inventat lovitura libera din care au dat un gol norocos si n-au dat 11m in prima repriza la faultul asupra lui Chipciu.

inventata??????????? ai probleme scumpule...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează