FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-1

Atac al celor de la CS U Craiova la Alexandru Tudor: "Incompetent, distruge meciuri, a batjocorit 47 de ani de istorie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 15:39

Site-ul oficial al celor de la CSU Craiova a publicat o scrisoare deschisă către arbitrul Alexandru Tudor, după evenimentele de la meciul de ieri cu Steaua din sferturile Cupei, cîştigat de roş-albaştri cu 1-0, printr-un penalty contestat vehement de gazde.

Iată scrisoarea deschisă publicată pe csuc.ro:

"Stimate domnule Tudor,

Joi, 4 decembrie 2014, „Ion Oblemenco“ a fost arhiplin pentru un spectacol sportiv aşteptat de ani buni în Oltenia. Legendara arenă a României merita un meci de gală şi o intrare în istorie pe măsura performanţelor obţinute acolo de atâtea generaţii.

Dumneavoastră, însă, aţi umbrit această sărbătoare cu o decizie la fel de „inspirată“ ca majoritatea deciziilor importante pe care le-aţi luat pe teren în extraordinara carieră de arbitru pe care o aveţi în spate. Încă de la anunţarea brigăzii de arbitri pentru meciul cu Steaua, am crezut în buna dumneavoastră credinţă şi poate că nu ne-am înşelat. Nu am plecat urechea la zvonurile despre simpatiile dumneavoastră fotbalistice. În schimb, ne-am pus următoarea întrebare: de ce un arbitru recunoscut pentru faptul că distruge meciuri, le fragmentează şi omoară spectacolul fotbalistic de fiecare dată când are ocazia, a fost desemnat să conducă o asemenenea partidă?

Domnule Alexandru Tudor, se pare că problema dumneavoastră este una foarte gravă pentru fotbalul românesc. Reprezentaţi un caz clasic de incompetenţă, probată de atâtea ori pe stadioanele unde aţi fluierat. Vă amintim cazul destul de recent al partidei de Europa League, din august, dintre Omonia Nicossia şi Dinamo Moscova, când aţi fost scos cu poliţia de la vestiare.

Se spune că fiecare om promovează într-o funcţie până când atinge primul prag de incompetenţă. Dumneavoastră aţi reuşit să ajungeţi acolo încă de la începuturile carierei de arbitru. Dovadă stă simpla căutare pe „Google“ după propoziţia-cheie „Alexandru Tudor a condus excelent meciul“, care nu oferă nici un rezultat. Nici aseară, la meciul Universităţii cu Steaua, nu aţi reuşit să vă dezminţiţi istoricul. În câteva secunde de „luciditate“ aţi reuşit să batjocoriţi 47 de ani de istorie.

De aceea, nici după o zi de la „reprezentaţia“ dumneavoastră, sperăm că ultima, nu înţelegem de ce sunteţi atât de bine cotat de Comisia Centrală a Arbitrilor şi de ce sunteţi delegat la meciuri care depăşesc cu mult capacităţile dumneavoastră profesionale.

„Fotbalul trăieşte prin suporteri“, acesta este motto-ul sponsorului principal al Cupei României. Prin maniera dumneavoastră de arbitraj nu faceţi altceva decât să-i iritaţi şi implicit să-i izgoniţi de pe stadioane.

În sprijinul celor afirmate mai sus, vă invităm să mai urmăriţi câteva lucrări ale reputatului arbitru Alexandru Tudor.

2007. Unirea Urziceni – Steaua, scor 1-2. Alexandru Tudor creează o lovitură de la 11 metri, pentru Steaua, care a intrat în istoria fotbalului. VIDEO

2008. Steaua – CFR Cluj, scor 3-1. CFR nu primeşte două penalty-uri clare după ce Semedo şi Cadu au fost faultaţi grosolan în careu. VIDEO

2011. Steaua – Oţelul, scor 2-1. Steaua câştigă după un penalty inventat de Tudor. Cartonaş galben pentru cel care are tupeul să taloneze jucătorul stelist în interiorul careului. Până şi Cristi Tănase pare surprins de decizie. VIDEO

2014. Omonia Nicossia – Dinamo Moscova, scor 1-2. Tudor face praf meciul. Anulează două goluri gazdelor, nu le acordă un penalty,  dar validează golul victoriei pentru ruşi, deşi a fost marcat neregulamentar. VIDEO

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (162)
bumix
bumix  •  06 Decembrie 2014, 20:45

ce istorie bai ageamiilor voi aveti un an in a si faceti pe veteranii . a-ti furat echipa lui mititelu si acum vi se pare ca veniti din haul istoriei . voi nu sinte-ti legal in A

steaua1948
steaua1948  •  06 Decembrie 2014, 19:18

Eu cred ca astia au ceva cu Steaua, nu cu Tudor, dar cand Tudor fura steaua pe fata atunci nu mai spuneti, se vede ca de fapt a fost pt steaua aceasta scrisoare, pt ca mai jos in scrisoare ati scris meciurle in care spuneti voi ca Steaua a castigat cu Tudor, asa ca mai bine o luati pe aratura , cel mai prost oras din tara si anume Craiova, daca nici asta nu e penalty, atunci mai bine va uitati la desene animate. FORZZA STEAUA Mandria romaniei si a romanilor si a suporterilor adevarati si celor care se pricep la fotbal.

castaway
castaway  •  06 Decembrie 2014, 08:06

Aici nu este vorba despre cine este aceasta echipa, ci despre modul in care a pierdut un meci. Ma mir ca Rusescu a marcat ! Cei din conducere ne anuntasera, ca vede dublu ! Probabil, el crede ca sa terminat 2-0 pentru Steaua !

Vezi toate comentariile (162)
Comentează