FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Campionii la coregrafii » Galeria dinamovistă a afişat iar o coregrafie de zile mari. Replica steliştilor

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:36

În faţa unui derby Steaua - Dinamo, nu contează şi nu vor conta vreodată locurile din clasament sau, în cazul întîlnirii de aseară, scorul înregistrat în tur.

Chiar dacă favoriţii lor au pierdut prima manşă cu 5-2, iar şansele de calificare erau mici, suporterii alb-roşii au pregătit aseară o coregrafie demnă de o dispută cu trofeul pe masă.

Cu o miniorchestră simfonică în faţa porţii din dreptul peluzei dinamoviste, "cîinii", îmbrăcaţi toţi în alb, roşu şi negru, au afişat mesajul: "În simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori, voi asistaţi la operă ca spectatori".

În plus, în ritmul muzicii, din mijlocul suporterilor s-au ridicat două desene reprezentînd cîte un buldog ce cînta la vioară, respectiv bătea tobele.

Steliştii din peluza de vizavi au încercat să ignore organizarea rivalilor, dînd impresia că au ştiut planurile acestora. Roş-albaştrii au afişat un banner pe care scria: "Simfonia vă alină agonia".

În final, steliştii şi-au arătat şi ei coregrafia. O imagine a lui Lăcătuş cît peluza, cu mesajul: "Mitologia, îngerii, zeii din cer tremurau cînd Fiara intra pe teren".

613365-coregrafie-steaua.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
eugen555
eugen555  •  18 Aprilie 2014, 15:43

simbolul.scz

eugen555
eugen555  •  18 Aprilie 2014, 15:42

ultrasii dinamovisti s-au inmuiat????au devenit "cetateni"......ce e cu catelul ala cantaret????un mesaj adevarat doar peluza Stelei a aratat aseara.......voi va laudati doar cu galeria(de cetateni,adevarat)........noi cu echipa si simbolurile ei........de acum sombolul lui Dinamo ar trebui sa fie un catel ochelarist si tobosar....pe emblema eventual!!!!!!:)))

master.unic
master.unic  •  18 Aprilie 2014, 14:07
Postat de gannicus2013 pe 18 Aprilie 2014, 10:04

am stat in stanga galeriei dinamoviste , m-am simtit ca la Teatrul Tandarica , daca vroiam sa vad desene animate , ma duceam la Multiplex ... cateii aceia din Disney erau penibili , mai lipseau ochelarii 3D ... galeria dinamovista merita tot respectul pt devotament si implicare , insa coregraful e un cium.palac , cum naiba sa pui in scena faza cu acei catelusi ?

Ti a placut nebunule ;) . Lasa invidia , te asteptam si anul viitor sa asisti la un spectacol adevarat :P .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează