FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Care e supărarea lui Costel Gâlcă înainte de Supercupă: "Îmi doresc un singur lucru!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 11:26

Cotel Gâlcă le promite steliştilor că echipa va avea altă faţă în partida din Supercupa României, cu Astra. 
Steaua a reuşit doar o victorie în perioada de pregătire din această vara, 4-1 cu Oldham Athletic, golurile roş-albaştriilor fiind înscrise de Robert Vîlceanu, Fernando Varela, Alexandru Chipciu şi Gabriel Iancu.

Gâlcă s-a arătat mulţumit de modul în care fotbaliştii Stelei au răspuns la antrenamentele sale şi s-a separat de stilul de joc pe care echipa îl practica pe vremea lui Reghecampf.

”Îmi doresc să avem mai multă posesie, dar cînd nu avem mingea trebuie să fim mai agresivi. Jucătorii nu aleargă mai puţin, cum s-a spus, ci aleargă mult mai mult decît înainte. Vă spun, cu siguranţă, că şi efortul este mai mare”, a declarat Costel Gâlcă, conform Digisport.

Antrenorul Stelei este sigur pe e echipa sa în ceea ce priveşte victoria din Supercupa României şi speră ca atitudinea echipei să facă diferenţa.

"La meciul cu Astra, echipa va fi la 100% din capacitate, o să mergem şi o să învingem, o să vedeţi. Veţi vedea o altă echipă din punct de vedere al atitudinii”, a încheiat Costel Gâlcă.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Iulie 2014, 17:02

Galca s-a dus la steaua ca mielul la taiere, inainte de Paste.

humanimal
humanimal  •  09 Iulie 2014, 16:40
Postat de marioa pe 09 Iulie 2014, 12:13

Stati putin ca nu inteleg ceva. Asta e multumit ca jucatorii alearga mai mult decat inainte? Asta e antrenor daca gandeste asa? Daca ar fi antrenor ar sti un lucru elementar. Mingea trebuie sa alerge mai mult nu jucatorii.

E un prost baietzasu asta! Credeam ca are si ceva in cap dar mi-am dat seama ca nu. Nu poti sa fii antrenor si sa spui inainte de un meci "vom castiga sigur". Dimpotriva, trebuie sa fii rezervat nu sa faci asemenea gen de declaratii. Cred ca nu rezista pana la sfarsitul turului.....

lucell
lucell  •  09 Iulie 2014, 16:40

Posesia o sa fie mai mare cand o sa ai jucatori valorosi sa o mentina,pot sa alerge ei 5 zile fara oprire daca nu-s capabili sa o miste si nu au viziune e degeaba.Nu spun nimic de Galca,dupa 6luni vom vedea ce e de el,desigur daca va ramane 6luni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează