FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, MÎINE, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cătălin Munteanu îşi atenţionează colegii: ”Doar Cupa salvează sezonul”

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 20:00

Cătălin Munteanu i-a atenţionat ieri pe colegii săi să nu trateze superficial returul de mîine cu Bistriţa din semifinalele Cupei. ”Încă avem emoţii, chiar şi după 2-0 în tur”, a declarat unul dintre căpitanii dinamovişti

- Cătălin, mai are Dinamo vreo emoţie în drumul spre finala Cupei, prima după 6 ani?
- Atît timp cît nu am luat trofeul şi nici finala n-a început, atunci, nu ne-am calificat nicăieri. Aşa că vom trata cu maximă seriozitate partida, deja am vorbit şi cu nea Ando de acest subiect, nu ne permitem să-i luăm peste picior pe ardeleni.

- Totuşi, Gloria a jucat cu echipa secundă în manşa tur...
- Şi? Atenţie la neatenţie! Nu se ştie niciodată ce-ţi rezervă viaţa şi nu vreau să avem emoţii, nu putem trăi o dramă. În plus, trebuie să fructificăm orice avantaj ca să încercăm să-i readucem pe suporteri la stadion.

- Sincer, îţi pare rău că aţi contribuit decisiv la retrogradarea Craiovei?
- Este trist. Universitatea e un club cu nume din fotbalul românesc, cred că merita să aibă o soartă mai bună. Chiar vorbeam cu colegii cînd am intrat să inspectăm terenul. Înainte, te luau oltenii pe sus de la încălzire, acum era o atmosferă liniştită, eram sigur că vor fi moleşiţi.

- Poţi explica suporterilor cum e posibil ca Dinamo să bată la Steaua, la Craiova, să facă egal la Galaţi şi la Rapid, dar să tremure pentru un loc de Europa League şi să se împiedice mereu cînd ajunge în preajma podiumului?
- Plătim pentru această inconstanţă. Eu cred că, la ce valoare avem, ar fi trebuit acum să fim în lupta pentru titlu. Păcat! A mai trecut un an şi sperăm măcar să luăm Cupa României ca să-l salvăm. Şi-am rămas în cărţi pentru locul 4. Cam puţin, avînd în vedere ce posibilităţi avem.

- La anul ce va fi?
- Să fim sănătoşi şi-om vedea! Nu mai promitem nimic, deşi Dinamo se va bate pentru event.


Dinamo 2 joacă returul Cupei
Ando a anunţat din nou schimbări mari în echipă, pentru returul cu Bistriţa, de mîine seară, de la ora 20:45. Chiar declara după victoria de la Craiova, 2-0, că va face 10 schimbări în formula de start. Tehnicianul mai are cîteva semne de întrebare asupra unor jucători, în special a celor pentru linia mediană. Dinamo de mîine are mari şanse să arate astfel: Bălgrădean - Rubio, Găman, Mehmedovici, Diabate - Păun, Mărgăritescu, Pătraşcu, Vl. Munteanu - Dănciulescu, Ţucudean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
forumeer
forumeer  •  11 Mai 2011, 03:22
Postat de dreamer123 pe 11 Mai 2011, 01:29

fcd in adn

PeLeMe in GeReTe. GRT=gura ta. Ai inteles, da:))?

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  11 Mai 2011, 01:35
Postat de dreamer123 pe 11 Mai 2011, 01:29

fcd in adn

in dos !

ramtzy17
ramtzy17  •  11 Mai 2011, 01:32

ALOOOOOOOO, baga-l pe STANESCU !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează