FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, ORA 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ce surpriză! Cine arbitrează primul Derby de România al anului » Primele variante nu au fost disponibile

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 19:22

”Centralul” de 33 de ani va fi la primul Derby din carieră, propulsat de situația oficialilor cel mai bine cotați

Primul Derby de România din seria de patru care se vor disputa în perioada următoare nu va fi condus de un arbitru de superclasă.

"Centralii" români cel mai bine cotați nu pot fi delegați, din diverse motive. Alesul Comisiei e Radu Petrescu! O surpriză, dar fiind faptul că bucureșteanul nu a mai condus vreun "clasic" al campionatului.

Rămăseseră trei variante la dispoziția lui Kiros Vassaras, grecul care operează delegările în Comisia Centrală de Arbitri: Radu Petrescu, Marius Avram și Sebastian Colțescu. Vassaras l-a selectat, pînă la urmă, pe Petrescu. Pe lista FIFA din 2012, Radu conduce partide din prima ligă de 9 ani și a fost promovat intens de CCA, dar nu i s-a mai încredințat Dinamo- Steaua. Cum a ajuns să debuteze într-o astfel de încleștare?

Variantele mai bine cotate nu erau disponibile. CCA a jonglat cu numele, întrucât unele vedete au fost excluse de pe listă, din diverse motive:

Cristian Balaj - A arbitrat-o pe Steaua în weekend, în partida cu Iași, încheiată 1-1.

Istvan Kovacs - E exclus să fie trimis la Derby, fiindcă roș-albaștrii îl văd pe "centralul" din Carei pe ca un adevărat dușman. El a condus în sezonul trecut ASA-Steaua 1-0, jocul în care Mureșan i-a fracturat lui Rusescu un os al feței și a primit doar "galben".

Alexandru Tudor - A arbitrat Dinamo-Chiajna 4-0, meci în care i-a favorizat pe "câini" pentru că nu a dictat un penalty pentru Concordia la 0-0. A și provocat un scandal la acel joc. Arbitrul l-ar fi atenționat pe Falub, antrenorul oaspeților: "Vezi că fundașii centrali caută să fie eliminați!". Mamele, stoper la Concordia, a dezvăluit că "Tudor îi încuraja pe dinamoviști în timpul meciului și mi-a zis că n-are cum să nu-i laude, fiindcă joacă prea bine!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
spartanul
spartanul  •  02 Martie 2016, 10:17

si asta e bun tine sigur cu *** ba nebuniilor se vede de la o posta ca ati aranjat meciul cu petrescu asta sa fiti siguri ca bateti dinamo *** mie scharba de voi frf ceata fcsb hu hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Martie 2016, 10:04

:):) VAD O MULTIME DE SUPORTERI CARE FAC -ANALIZE- ARBITRILOR SI A TABERELOR LOR.. MAH BAIETI ECUATIA E SIMPLA.. IN CAZ CA N ATI UITAT.. PAI AIA FLUIERA MEREU IN FUNCTIE DE.. CUM S AU SPONSORIZAT -OFICIALII- LA INCEPUT DE AN... ATI UITAT ..CFR... URZICENI.. FICISIBI.. HOTZELUL.. DINAMO..RAPID.. CUM AU LUAT...TOATE.. DA TOATE MAH.. CAMPIONATE..? DUPA CINE MARCA BANUL SAU AU PRIN CONDUCERI TOT FELUL DE.. SMENARI PROVENITI DIN ARBITRAJ SI.. COOPERATIVE AGRICOLE? EH.. MAXIM 10 LA SUTA..MECIURILE SUNT INFLUENTATE DE PANA RAMELE CU FLUIERUL PT CA AR FI SUPORTERII VREUNEI ECHIIPE.. RESTUL.. CU MILA :):)

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  02 Martie 2016, 08:57

Articol de doi bani, și vad că unii au pus botul la gogoașa cu Istvan acceptând cealaltă gogoașă cea cu Colțescu !!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close