FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CALIFICĂRI

Cetate Deva are planuri mari după calificarea în 16-imile Cupei României! Doi adversari pe lista hunedorienilor

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 18:33

Cetate Deva s-a calificat astăzi în 16-imile Cupei României după victoria la penalty-uri cu Internațional Bălești (3-1) și joi, de la ora 18:00, își va afla viitorul adversar în această competiție.

"Am avut mult de muncă în acest meci, dar bine că ne-am calificat. Sperăm să mai trecem măcar un tur, ar fi ceva fantastic. Chiar dacă suntem în liga a treia, avem speranțe mari.

Primarul orașului e fan Sânmărtean și ar vrea să jucăm cu Pandurii. "Vice"-le e suporter al Științei, ar vrea să aducem Universitatea Craiova la Deva. Eu vreau să jucăm cu Dinamo, pentru a aduce fantastica galerie a "câinilor" la noi în oraș.

În plus, am rămas prieten bun cu oficialii și cu jucătorii roș-albilor, de la Ionuț Negoiță la Ionel Dănciulescu și Ioan Andone până la fotbaliști", a comentat președintele hunedorenilor, Cristi Bobar, pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează