FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă îl apără pe Cristi Tănase şi îi lasă banderola pe braţ: "Astfel de jigniri te duc la exasperare"

Tănase a devenit căpitanul Stelei la sugestia lui Gigi Becali
Tănase a devenit căpitanul Stelei la sugestia lui Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 21:26

Aşa a argumentat antrenorul Stelei decizia de a-l absolvi de vină pe decarul său şi de a-i păstra statutul de căpitan la meciul de diseară cu Petrolul.

Cristi Tănase va rămîne căpitanul campioanei. Incidentul de la finalul primei reprize cu Viitorul, cînd a înjurat şi scuipat spectatorii de la tribuna a II-a, nu-l va decădea din cea mai importantă postură pe care o poate avea un titular.

Cel care a luat decizia e Costel Gâlcă, însă antrenorul Stelei a avut un argument surprinzător cînd a explicat de ce elevul său nu a fost şi nu va fi penalizat.

"Am vorbit cu Cristi şi ştiu tot ce s-a întîmplat. Mai ştiu şi persoana care îl tachina şi nu numai pe el, pe mai mulţi. Acea persoană e în permanenţă, de la începutul campionatului, deasupra intrării la vestiare şi tot înjură. Cum în ultima perioadă vin foarte puţini spectatori şi unul te contestă se aude foarte bine ce zice. Astfel de ieşiri nu sînt normale, dar te duce la exasperare cînd eşti jignit în halul ăsta. Se mai întîmplă să-ţi pierzi calmul", a comentat "principalul" Stelei.

"Plus de asta, Tănase şi-a cerut scuze şi, oricum, au mai greşit şi alţii. Aşa că..", a răspuns Gâlcă atunci cînd a fost întrebat ieri în mod direct dacă a decis să-i mai dea sau nu banderola lui Dodel.

3 goluri şi o pasă decisivă are Cristi Tănase în cele 8 meciuri jucate pentru Steaua în 2015, în timp ce în prima jumătate a sezonului a reuşit să marcheze de două ori şi să ofere două assisturi în 22 de partide

2,7 milioane euro e cota la care e evaluat Tănase pe site-ul transfermarkt.de, cu doar 400.000 peste valoarea pe care o avea în iunie 2009, cînd a plecat de la FC Argeş

"Antrenorul şi jucătorii sînt cei care decid în privinţa celui ce poartă banderola" (Chipciu, întrebat dacă Tănase trebuie să nu mai fie căpitan)

"Mă aştept ca Tănase să fie huiduit joi seară fiindcă e clar că a greşit avînd acel gest la finalul primei reprize cu Viitorul. Totuşi, şi-a cerut scuze, a admis că a călcat strîmb, acum trebuie decapitat? Chiar ştergem cu buretele toate lucrurile bune pe care le-a făcut el?" (Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

Şase căpitani în acest sezon
Jucător: Meciuri cu banderola
Cr. Tănase: 26
Prepeliţă: 9
Chipciu: 3
L. Filip: 3
Latovlevici: 2
Sînmărtean: 1

657269-steaua-petrolul.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează