FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - ASTRA 3-1

Daniel Isăilă dezvăluie motivele care au ţinut de eliminarea Astrei din Cupa României: "Jucătorii îşi doresc, dar nu pot"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 20:13

Astra a fost eliminată de CS Mioveni în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, scor 3-1, dar Daniel Isăilă spune că el este singurul vinovat.Antrenorul Astrei acuză şi lipsa de prospeţime a echipei sale şi declară că-şi face griji pentru partidele viitoare pe care giurgiuvenii le vor disputa.

"Suferim foarte tare, am crezut că putem duce această luptă pe patru fronturi. Suferim din punct de vedere fizic. Sînt foarte îngrijorat, mai ales că peste două zile ne aşteaptă un joc îngrozitor. Eu sînt singurul vinovat. Jucătorii îşi doresc, dar nu pot din punct de vedere fizic. Este un moment extrem de greu", a spus Isăilă la Dolcesport.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (13)
plischi
plischi  •  26 Septembrie 2014, 06:10

cat a pariat nicolae pe victoria miovenilor?!

rastaman85
rastaman85  •  26 Septembrie 2014, 03:01

Daca ieri dl . Fl Stoican declara , emfatic, ca " am facut tot ce a depins de noi ca sa nu fim surpriza neplacuta" a Cupei Romaniei, azi am avut o placere personala, in a vedea echipa de mercenari a securistului Cap-de-porc Niculae, eliminata pe drept de Mioveni! Ura si la gara!!!

georgiatl
georgiatl  •  26 Septembrie 2014, 00:07

Rezervele Astrei sint niste muraturi...mai toti cei adusi in toamna asta nu sunt in stare sa faca diferenta intr-un meci cu o echipa modesta ca valoare. Astra nu a mai jucat nimic dupa meciul de la Lyon si dac nu se produce un ''soc'' la echipa cit de curind, nu o sa fie deloc bine...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează