FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 3-4

Decizie fără precedent în fotbalul românesc! Răzvan Burleanu a dat OK-ul » Condiţia pentru ca meciul CS Mioveni - CFR să se rejoace

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 17:10

Răzvan Burleanu le-a răspuns celor de la CS Mioveni, care i-au trimis o scrisoare în care i-au cerut să facă tot ce e posibil ca meciul din Cupa României cu CFR Cluj să se rejoace. 

În sferturile Cupei, Mioveniul a pierdut cu 4-3, la Piteşti, după ce a condus cu 3-0, considerîndu-l vinovat pe arbitrul Dragoş Istrate care a acordat oaspeţilor un penalty contoversat la 3-0, şi apoi nu a avut nici o reacţie în minutul 86 cînd mingea a fost dată afară de gazde, avînd un jucător accidentat, iar clujenii în loc să le-o returneze, în spiritul fair-play-ului, au dat gol.

Preşedintele FRF spune că din punct de vedere regulamentar nu poate lua nici o decizie, însă, dacă şefii lui CFR sînt de acord, partida se poate rejuca.

644879-burleanu-raspuns.jpg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (99)
ancacfrcluj
ancacfrcluj  •  16 Decembrie 2014, 12:20

Ce aberatie!Cum sa se rejoace acel meci?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Decembrie 2014, 01:00

si, daca se rejoaca ce mare branza ? ii bate cfr si mai clar, data trecuta i-au luat la misto, hai sa fim seriosi.

manty_one
manty_one  •  16 Decembrie 2014, 00:16
Postat de mircea_cjn pe 15 Decembrie 2014, 22:30

Da, alta treaba nu au cei de la Mioveni decat sa se dea in spectacol cu Cupa ! De fapt in spatele acestor sicane penibile stau oile albanezului. Care am vazut ce mare isprava au facut in LE cu niste adversari total accesibili.

cuufffurit idi0t,ca mai toti asa zisi suporteri ai franarilor,.. nu se putea altfel decat asocieri penibile ca Steaua ar fi implicata si in aerul pe care il respirati...suferiti de scenarita!!...poate ne vom intalni in semifinale sa dam cu voi de pamant ca de fiecare data...de abia astept momentul cand vi se va canta prohodul si veti ramane doar o amintire urata a ligii 1-a..dea Domnul,sa ajungeti pe undeva prin campionatul judetean!!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează