FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA

EXCLUSIV Lovitură de teatru! FRF nu a omologat stadionul din Constanța » Cînd se ia decizia finală și ce variante mai sînt

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 15:36

Steaua va juca miercuri Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureș. Inițial meciul era programat la Constanța, pe stadionul "Farul", însă după ultimele verificări, FRF nu a omologat locația. 

Delegația FRF a fost condusă de către Gheorghe Chivorchian, aceasta urmînd să revină la Constanța luni pentru inspecția finală. În cazul în care nici atunci nu va fi omologat stadionul, cel mai probabil Supercupa României se va juca în alt oraș. Variante: București, Cluj și Mediaș.

Stadionul Farul se află într-o stare precară, iar constănțenii au încercat să mai dreagă "busuiocul" pe ultima sută de metri.

Au fost asfaltate mici părți din aleile de acces, au fost plombate gropile din parcare, s-a tuns iarba din jurul arenei, iar o echipă de muncitori a înlocuit doar o parte din scaunele rupte sau lipsă. În continuare, arena e înconjurată de mormane de iarbă și gunoi, în timp ce pereții exteriori sînt scorojiți și crăpați.

Tot la capitolul restanțe sînt trecute refacerea mesei presei, completarea becurilor de la nocturnă, sistemul de supraveghere video, în timp ce vestiarele și cabinetul medical trebuie igienizate și dotate.

Scoseseră la vînzare biletele

FRF pusese deja în vînzare biletele pentru meciul de miercuri. Cel mai ieftin costa 15 lei, la peluze, iar cele mai scumpe erau la Tribuna I și ajungeau la 40 de lei. 

Partida este programată miercuri, 8 iulie, de la ora 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Iată imagini cu stadionul din Constanţa în urmă cu o lună cînd era într-o paragină totală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
cainerrosu
cainerrosu  •  02 Iulie 2015, 21:35

la Ovidiu pe stadionul regelui !

robert1205
robert1205  •  02 Iulie 2015, 21:28

Stadionul Farul este demolabil si arata foarte rau, parca e o arena parasita. In afara de gazon care arata mai bine de o luna, scaune galbene second hand by 23 August puse de maintuiala azi de ochii FRF . Turisti nu pre sunt pe litoral iar Constantenii nu sunt interesati de acest eveniment. JALNIC !!!!

10204876872464461
Mihai Stana  •  02 Iulie 2015, 20:21

Sa se joaca pe Arena Nationala , este stadionul cel mai modern si mai potrivit ! Nu inteleg cum de se gandesc la alte stadioane : 1 Arena Nationala 2 Ilie Oana 3 Cluj Arena

Vezi toate comentariile (26)
Comentează