FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

EXCLUSIV FOTO Imagini incredibile de pe arena care ar trebui să găzduiască peste o lună Supercupa României! Ce spun oficialii

FOTO: Cristian Andrei Leonte +39   FOTO
FOTO: Cristian Andrei Leonte

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2015 09:47

Cu fix o lună înaintea disputării Supercupei României dintre Steaua şi ASA Tîrgu Mureş, stadionul "Farul" nu pare capabil să găzduiască acest meci. 

Stadion în paragină

În luna februarie info-sud-est.ro (aici mai multe detalii) a publicat cîteva imagini în care se putea vedea cum a ajuns să arate o arenă care în urmă cu cîţiva ani găzduia naţionala României.

4 luni mai tîrziu GSP.RO a făcut o vizită la stadionul favorit să găzduiască Supercupa României, iar lucrurile au stat pe loc. Bălăriile au invatat tribunele, nu există nici un rînd fără vreun scaun rupt. Totul este gri, trist, iar gunoaiele pot fi găsite oriunde de jur împrejurul arenei.

Stadionul "Farul", loc care devenea neîncăpător atunci cînd Steaua sau Dinamo veneau să înfrunte echipa "marinarilor", este acum mizerabil şi pustiu. Rămîne de văzut dacă în cele 3 săptămîni pe care le mai au la dispoziţie autorităţile locale pot schimba faţa arenei.

Oficialii FRF vor lua o decizie oficială în următoarea şedinţă a Comitetului Exeuctiv al FRF, însă constănţenii sînt optimişti în privinţa organizării.

"Constanţa, prin stadionul «Farul», este prima opţiune a Federaţiei Române de Fotbal în privinţa oraşului care va găzdui Supercupa României.

Situaţia e clară. Trebuie să remediem deficienţele semnalate de oficialii federali, termenul limită fiind 25 iunie, maximum 30 iunie. Cele mai importante probleme sînt cele ale scaunelor şi funcţionarea sistemului de turnichete şi de supraveghere video.

Celelalte observaţii ţin de ţinuta stadionului şi de cosmetizare (alei, spaţii verzi). Sîntem optimişti că vom rezolva toate aspectele, astfel că sînt şanse bune ca Supercupa să se joace pe stadionul «Farul»", a spus Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului Farul, pentru presa locală.

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (27)
gabryel28
gabryel28  •  30 Iunie 2015, 13:09

pai acel stadion este in paragina! nu mai este omologat pt liga 1 sau vreo cupa a romaniei! am scapat de *** sandu si am dat peste o mafie politica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Iunie 2015, 23:36
Postat de Costel Costel pe 08 Iunie 2015, 23:34

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Iunie 2015, 23:35

cu tot respectu farul dar sper sa se joace in bucuresti

Vezi toate comentariile (27)
Comentează