FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0. Adrian Petre intră în istoria derby-urilor! Performanța incredibilă stabilită în returul Cupei

Adi Petre, gol după 83 de secunde în meciul cu Dinamo
Adi Petre, gol după 83 de secunde în meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 19:36 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 23:54

Adrian Petre (22 de ani) a marcat în secunda 81 a meciului dintre FCSB și Dinamo. E cel mai rapid gol din istoria duelurilor directe dintre cele două formații.

FCSB a trimis o echipă apropiată de cea tip în fața rivalei Dinamo, în timp ce Mihalcea a folosit mai mulți tineri. Diferența de valoare s-a văzut din start și a dus la un gol marcat în timp record. Gazdele au plecat pe contraatac, Man i-a oferit o pasă filtrantă lui Darius Olaru, iar mijlocașul a continuat ideal, cu un assist la întâlnire, în careul mic al lui Straton. Adrian Petre împins mingea în poartă după doar 81 de secunde. Golul e cel mai rapid din istoria duelurilor FCSB - Dinamo și al doilea dacă luăm în calcul și înfruntările dintre Steaua și Dinamo. 

Vezi VIDEO cu golul lui Adi Petre

Cele mai rapide goluri din meciurile Steaua - Dinamo

CompetițieMinutMarcatorMeci Data
Liga 11Nicolae TătaruDinamo - CCA 2-106.11.1955
Cupa României2Mircea Lucescu Steaua-Dinamo 3-204.07.1971
Liga 12Constantin FrățilăDinamo-CCA 2-329.06.1961

"E destul de important pentru mine că am reuşit să marchez după atâtea meciuri în care am ratat foarte mult, dar mi-am făcut treaba. Acesta era şi planul nostru înainte de meci, să marcăm repede, să punem presiune pe adversar şi să rezolvăm ecuaţia încă din primele minute. 

Avem încredere în echipa noastră, în ceea ce am pregătit. Ştim ce putem fiecare şi mergem să jucăm pentru a câştiga Cupa. 

Au fost câteva meciuri în care am ratat destul de mult, dar nu mi-am pierdut niciodată încrederea în mine. Ştiu ce pot, ştiu că mă antrenez. Eu cred că în viitor vor veni şi golurile şi nu îmi fac griji în această privinţă"

- Adrian Petre, la TV Telekom Sport

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

FCSB - DINAMO. „Câinii” sesizează FRF » Consideră că un fotbalist de la FCSB nu avea drept de joc în meciul tur! Ce spune regulamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  09 Iulie 2020, 00:03

Lui Petre ii trebuie un sejur la Ovidiu... sa-l invete Hagi cum sa dea cu piciorul in minge sa n-o mai dea in plopi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează