FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1, 3-5 LA PENALTY-URI

Filosofia lui Silviu Lung Jr., un portar inspirat: ”Banii se duc, amintirile frumoase îmi rămîn toată viaţa”

La Cupă,
La Cupă, "Silvică" a parat șutul lui Varela, iar Pintilii a tras peste, vineri, la Supercupă, l-a blocat pe Filip

Articol de - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 08:57

Silviu Lung junior, 25 de ani, este mîndru că a ieşit a doua oară consecutiv MVP al unei finale în doar 49 de zile.

Silviu Lung junior a devenit coşmarul Stelei. Şi din nou la penalty-urile de departajare. "Încerc să stau cît mai bine pe picioare şi să mă concentrez. Merg pe instinct! Sută la sută. N-am studiat pe nimeni în mod special, doar ceea ce mai ştiu despre fiecare adversar în parte. Bileţel în pantaloni? Nici vorbă! Merg pe inspiraţie, pe ce simt pe moment. Şi adversarul dacă te "miroase" că eşti slab, că te întorci, te execută", a mărturisit ieri eroul Supercupei pentru Gazeta Sporturilor.

Olteanul a devenit, în doar 49 de ani, a doua oară MVP al unei finale interne. "Mă bucură victoria echipei, în primul rînd. Acum, mă relaxez după o lună plină de antrenamente, încă nu conştientizez cu adevărat succesul. Probabil, după ce mă voi retrage, o să simt mai bine, o să fiu mîndru de ceea ce am realizat. Banii, diverse lucruri materiale se duc în viaţă, rămîn amintirile, iar eu vreau să le am frumoase", a mai dezvăluit portarul Astrei.

Care a fost urmărit în mod special de către Victor Piţurcă, selecţionerul luînd în calcule titularizarea lui la prima reprezentativă.

Ameninţă Steaua
Budescu a transformat penalty-ul ce-a adus al doilea trofeu din istorie Astrei: "Sînt împlinit. Îmi doresc să mai cîştigăm măcar două trofee şi-n 2015, mi-aş dori campionatului". Şi Găman a punctat: "În fiecare an, vrem să cucerim cîte ceva. Trebuie să devenim coşmarul Stelei şi-n campionat, adică să-i luăm titlul. Avem nevoie de întăriri, numeric şi valoric".

"La eşecuri, toţi se uită urît la tine. Acum, la bucurie, e linişte, munceşti în continuare cu plăcere. Steaua a fost bună, dar Astra a fost mai bună, mai hotărîtă. E prematur să spunem acum că ne batem la titlu" (Silviu Lung junior, portar Astra)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  13 Iulie 2014, 15:42

O gandire sanatoasa! Felicitari pentru trofeele obtinute! Le-ati meritat cu prisosinta! ;)

gdrrr
gdrrr  •  13 Iulie 2014, 10:51

"Olteanul a devenit, în doar 49 de ani, a doua oară MVP al unei finale interne. " Dar cand a castigat Silviu Lung Jr cupa Romaniei, in 1965? :))) Mai atenti la greseli.....

ctlnmihai
ctlnmihai  •  13 Iulie 2014, 10:01

Loviturile de la 11 m sunt ratate de către jucători..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează