FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Finală pentru sufletul lui Ekeng! Dinamoviștii reîncep antrenamentele

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2016 22:00

Dinamo revine la antrenamente, pentru finala Cupei României, deși fotbaliștii sunt demoralizați. Rednic și oficialii clubului vor să-i revitalizeze și-au găsit prima motivație.

Echipa va reîncepe de luni antrenamentele pentru ultimul meci al sezonului, cel cu CFR Cluj, în finala Cupei României, amânată pentru 17 mai. Oricât ar fi vrut să nu se dispute această partidă, "câinii" trebuie s-o joace.

FRF nu e de acord cu anularea ei, șefii roș-albilor au vorbit, off the record, cu reprezentanții federației, dar li s-a transmis că nu are rost să facă un asemenea demers. Weekend-ul negru, de după dispariția fulgerătoare a lui Ekeng, a dărâmat moralul multor jucători.

"Unii au expus idei extreme, gen că se lasă de fotbal, însă viața, cu bune, cu rele, trebuie să meargă înainte. Vor fi ședințe întregi de recuperare psihică, fiindcă suntem oameni și trebuie să ne ridicăm de jos, să continuăm să luptăm pentru viață și să câștigăm finala Cupei Românie, și în memoria lui Patrick", au fost punctele de vedere ale staff-ului tehnic și ale oficialilor.

Mizează pe 50.000 de oameni la finală

Ideea directorului de imagine de la Dinamo, Ionel Culina, "14 pentru Ekeng, Cupa României trebuie să fie a noastră, am luat 13 deja, urmează aceasta!" a fost preluată de toți la nivelul echipei. Acesta va fi motto-ul dinamoviștilor pentru finala din 17 mai, iar Mircea Rednic și oficialii încep de mâine revirimentul psihic al fotbaliștilor.

Până la ora decesului camerunezului, se vânduseră 8.000 de bilete din cele 12.700 alocate "ultrașilor" dinamoviști, însă "câinii" aproximează că tragedia din Ștefan cel Mare va uni forțele în jurul echipei.

"Suntem siguri că Arena Națională va fi full pe 17 mai, dinamoviștii au demonstrat prin pelerinajul din aceste zile de la stadion că sunt cu sufletul alături de echipă. 50.000 de "câini" vor umple cel mai mare stadion al țării și trebuie să câștigăm finala și pentru Patrick", au spus roș-albii. 

"Mulțumim tuturor oamenilor care s-au gândit la o vorbă caldă sau la un mesaj, de orice fel, după tragedia ce ne-a îndurerat pe toți. Toate acestea ne vor face, curând, mai puternici, Dinamo renaște"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
nicolas_blu
nicolas_blu  •  09 Mai 2016, 03:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  09 Mai 2016, 00:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 00:23

La noi nu se fac controale sanatoase ca in alte tari, la noi se joaca pe proprie semnatura si le mai dau fotbalistilor si te miri ce pastile nenorocite, iar medicii aia, rar mi-a fost sa vad atatia incompetenti, au fost 4 medici: Medicul lui Dinamo,Medicul lui Viitorul, Medicul de la centru care a arbitrat meciu si aia cu salvarea care manca seminte in loc sa-i salveze viata bietului ekeng, din pacate ekeng a fost victima sistemului sanitar defectuos din Romania !!! A venit aici sa castige o paine si sa-si intretina familia numeroasa si acum se intoarce intre 4 scanduri, offfffffff, nu ma pot stapani din plans, azi am fost la stadion la Dinamo sa depun o candela in memoria lui, practic ma distrus, un caine de-al nostru sa dus in echipa lui Dinamo din ceruri !!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Petrica Ekeng !!! Nu te vom uita niciodata !!! Peluza SUD se va numi Peluza Sud Patrick Ekeng !! Sunt sigur ca vor fi 50.000 de fani dinamovisti, vulcanu ros-alb va erupe pe 17 mai, sa va asteptati la o coregrafie emotionanta cu ekeng si vom canta pentru el si vom si castiga finala pentru ca el a contribuit decisiv la calificarea echipei in actul final cu accel euro-gol dat in poarta fcsb-ului cum nu mai la jucatorii de mare valoare mai vezi !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează