FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Flavius Stoican le-a răspuns dur fostelor glorii ale ”cîinilor”: ”Unii se bagă în viaţa noastră”

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 aprilie 2014 11:27

Antrenorul roş-albilor s-a amuzat ieri pe seama contestarilor: ”Ne gîndim şi eu, şi jucătorii: Cu ce se mai ocupă ei oare?!”.

N-a mai rezistat să fie băiatul bun şi diplomat! Flavius Stoican le-a replicat ieri constestatorilor care l-au criticat după ultimul derby cu Steaua din Cupă (1-1).

"Am sperat că vom intra la cabine, la pauză, cu 1-0, apoi, în partea secundă, să bag două vîrfuri. De aceea n-am jucat de la început cu doi atacanţi. Remarc cu stupoare că unii oameni se bagă în viaţa noastră, probabil pentru că ei consideră că e mai interesantă decît a lor. Eu nu vreau să intru în polemică deloc cu aceşti anumiţi oameni, dar să fie convinşi că şi eu, şi jucătorii mei îi analizăm pe toţi cei ce ne ironizează. Şi ne gîndim: "Cu ce se mai ocupă ei în aceste momente?!" Şi realizăm că spun lucruri efemere. Încercăm să nu punem la suflet, să ne concentrăm pe următorul meci şi să scoatem maximum din fiecare. Poate nu plac cuvintele mele, dar ideea e că vreau să învingem, să ne facem treaba. Aaa, şi aşteptăm să vedem cum îşi schimbă părerile cei ce ne contestă, că năravul n-au cum!", a comentat antrenorul.

"Termen de basm"
De la ce a pornit contraatacul lui Stoican? După meci, Cornel Dinu a declarat: "Trebuie să găsim un termen de basm pentru alegerile antrenorului. Ceva ciudat. Nu se poate să abordezi returul fără nici un vîrf".

Iar Claudiu Vaişcovici a continuat: "Să ne spună domnul Stoican ce plusuri avem noi, în afara galeriei superbe. Bună tactica domnului Stoican, să ridice osanale galeriei. Spune că, în afara celor 7 minute din tur, am fost egalii Stelei, dar ce-a jucat Dinamo în afara acelor 7 minute?!".

Mister este încă administrator al clubului, însă n-a mai fost lăsat să se implice în viaţa grupării sau a echipei în vreun fel, iar Vaişcovici este analist TV.

"Eu şi jucătorii nu ieşim în faţă cu scandaluri, vrem doar să muncim ca să devenim la fel de buni ca şi galeria noastră. Dacă se consideră că ridic osanale fanilor, OK, nu mă simt jenat, e normal să lauzi cei mai buni suporturi din ţară" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
demolarii
demolarii  •  20 Aprilie 2014, 01:17
Postat de demolarii pe 20 Aprilie 2014, 01:16

Ciobanul pe care il lauzi, e patron peste o echipa de partid. Toti politicienii cu radacini in PCR via FSN vegheaza ca echipa sa supravietuiasca din banii celor ce muncesc cinstit. Singura echipa departamentala inca. Este doar un departament al FRF. Protejata si razgaiata, aduce gloria eterna prin incapacitatea de a castiga meciuri in CL......atat. Proiectul FRF de revigorare prin Steaua, copiind modelul comunist de selectie din 85, si neadaptandul anilor 2010 e destinat unui faliment glorios....

Cat priveste strategia, stai calm. Nu e departe nasul de fin.....tot dupa gratii......

demolarii
demolarii  •  20 Aprilie 2014, 01:16
Postat de mefi pe 19 Aprilie 2014, 17:14

ce jucatori au Dinamo mai bun la vara se duc si se aduc alti si tot asa reconstructia defapt se va face a buzunarului lui Negoita ....dupa ce isi face burta plina va pleca cum au plecat si ceilalti....va asigur de asta.. noi avem un cioban necioplit...dar macar are suflet pt echipa si faptul ca mandria ciobanului e mai mare decit buzunarul...asta ajuta pe Steaua ....toti dinamovistii urla ca sint trup si suflet. pt echipa...dar toti sint numai sa faca bani acolo .rotariu, lazar.tucudean,grigore,matei vor pleca repede pe primele sute de mii oferite si atunci ....se incepe iar reconstructia si tot asa

Ciobanul pe care il lauzi, e patron peste o echipa de partid. Toti politicienii cu radacini in PCR via FSN vegheaza ca echipa sa supravietuiasca din banii celor ce muncesc cinstit. Singura echipa departamentala inca. Este doar un departament al FRF. Protejata si razgaiata, aduce gloria eterna prin incapacitatea de a castiga meciuri in CL......atat. Proiectul FRF de revigorare prin Steaua, copiind modelul comunist de selectie din 85, si neadaptandul anilor 2010 e destinat unui faliment glorios....

1745flo
1745flo  •  19 Aprilie 2014, 22:20
Postat de sdoru pe 19 Aprilie 2014, 19:54

Pe de o parte are dreptate Stoican!Multi critici se ridica acum dar tot acesti critici au tacut malc cand borcea,badea,turcu si ceilalti distrugeau clubul si il inglobau in datorii!In schimb Dinamo joaca in 10 de mai multe meciuri; acest Rotariu are o valoare redusa - nu are explozie,nu are forta,dribleaza foarte rar in fata-iar daca la 19 ani nu ai tupeu sa driblezi si sprint pe 4-5 m atunci nu o sa ai vreodata!Nu inteleg rolul lui Barboianu la mijloc;alearga el,pune suflet dar nu are valoare de mujlocas!Filip este fundas lateral, cel mult mijlocas de banda-nu are ce cauta ca mijlocas centru stanga!Decat cu Barboianu mai bine joci cu Serban sau il readuci pe Cioinac(un jucator solid,bunicel

pertinent comentariul tau, deacord si cu faptul ca Rotariu nu numai ca nu e de titular, ba chiar cam este de Dinamo 2!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează