FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO

GALERIE FOTO Panduru a comentat intrarea horror a lui Bourceanu în stilul caracteristic: "Probabil asta a urmărit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 22:29

Alexandru Bourceanu s-a făcut din nou de râs la o partidă a Stelei. Mijlocașul a fost eliminat pe finalul primei reprize după ce l-a făcut K.O. pe Harlem Gnohere.

La pauză, Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic intrarea de MMA a lui Bourceanu:

"Singura explicație plauzibilă este că Bourceanu și-a dorit ca Gnohere să fie primul pacient al clinicii pe care și-a deschis-o", a zis Panduru la DolceSport.

"L-a întins bine de tot", a continuat Panduru. Bourceanu a primit inițial cartonaș galben, însă apoi Balaj a revenit asupra deciziei și l-a eliminat pe stelist.

Cealaltă semifinală va avea loc mâine, de la ora 20:30, în Gruia, între CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Meciul va putea fi urmărit pe Digi, Dolce, Sport.ro și GSP.RO. În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Aprilie 2016, 00:12

Bourceanu e un bou-rceanu....si cam atat! Pacaleste de vreo 2 ani fotbalul, oricum de multa vreme am spus ca nu prea il duce mintea, e suficient sa te uiti la privirea lui un pic (tipica de bourceanu) si sa iti dai seama ca omul nu e foarte sanatos. "Gladiatorul" lu' peste prajit. Reghe sa ii ia pe Bourceanu si pe Pintilii si sa ii tina pe post de baieti buni la facut gratare la Snagov, sa ne mai lase cu terminatii astia.....tin locurile ocupate, in loc sa joace fotbalisti..joaca prieteni de fotbalisti..

581534618615543
Robert Ivan  •  20 Aprilie 2016, 23:58

BRAVO ! Basarab Panduru "Singura explicație plauzibilă este că Bourceanu și-a dorit ca Gnohere să fie primul pacient al clinicii pe care și-a deschis-o".

1238684439493931
Bot Ciprian  •  20 Aprilie 2016, 23:57

de departe este cel mai bun arbitru....decizii impecabile,n-a azut in plasa rasilor de la fcsb care simuleaza la orice meci ....si toti pacalicii de arbitrii cad in plasa lor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează