FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BAIA MARE

L-a ridicat DNA-ul! Primarul cu nocturna mobilă de la meciul cu Steaua a fost reținut pentru 24 de ore: "Sunt prost de bun, uneori!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 17:30

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost ridicat de procurorii DNA, azi după-amiază, în urma unui flagrant pentru luare de mită în formă continuată, fiind acuzat că a susținut ilegal clubul de fotbal.

update

Primarul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Edilul a fost dus la audieri la sediul DNA și este anchetat, conform Digi24, într-un caz legat de instalarea nocturnei pe stadionul Viorel Mateianu, la meciul dintre FCM Baia Mare și Steaua, din Cupa României, ediția 2015-2016.

Atunci, Steaua s-a calificat în sferturi, cu mari emoții, după 1-1 în 120 de minute și 4-1 pentru Steaua la penalty-uri. La data disputării meciului, oficialitățile din Baia Mare au încheiat un contract de închiriere pentru o instalație de nocturnă mobilă care a costat 20.000 de euro.

Cătălin Cherecheș este cunoscut și pentru finațarea alocată echipei de handbal HCM Baia Mare. de asemenea, el a finanțat din bugetul local și faza națională a Eurovision 2016.

„Am plătit din banii mei prime jucătorilor de la FCM Baia Mare și am achitat cheltuieli de deplasare. Nu este nici un secret, inclusiv jucătorilor li s-a spus de unde sunt banii și aceștia au înțeles că este modul în care eu personal am ales să îi ajut ca să poată continua să joace pentru Baia Mare și pentru comunitatea noastră, în pofida problemelor financiare existente la club. Astăzi dimineață, Cristian Șpan a venit să îmi înapoieze o mică parte din banii pe care i-am dat cu titlu de împrumut ca să nu moară echipa, să poată funcționa. M-am trezit cu DNA la ușă... Îi asigur pe băimăreni și pe toți cei care mă cunosc sau au auzit măcar cine este Cătălin Cherecheș, că sunt un om corect. Poate am o singură vină totuși: sunt prost de bun uneori și ajut și pe cine nu ar trebui”  Cherecheș pe Facebook.

Scandal cu nocturna

Deși au făcut tot posibilul să monteze o instalație de nocturnă pentru ca meciul să nu fie mutat din oraș, demersul s-a întors împotriva organizatorilor. 

Din cauza scheletelor masive de metal care susțineau becurile nocturnei mobile, suporterii care și-au luat bilet în colțurile de la peluză nu au putut vedea nimic, așa că au cerut să fie mutați din acea zonă. 

Se pare că organizatorii au dat drumul la porțile de acces din cauza afluenței masive, așa că s-a ajuns ca arena să fie umplută peste capacitate.

Sute de persoane au urmărit meciul pe spațiul de acces dintre tribună și gardul de sîrmă împrejmuitor, din cauză că pe scaune nu mai era nici un loc liber. Imaginile TV au arătat suporteri furioși care forțau gardurile, în timp ce reprezentanții Jandarmeriei încercau să-i calmeze. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cezar_patru
cezar_patru  •  26 Aprilie 2016, 23:47
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Aprilie 2016, 21:12

...da ...esti prost ...

bine ca esti tu destept!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  26 Aprilie 2016, 21:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  26 Aprilie 2016, 21:19

Incep sa am dubii in privinta unor actiuni ale DNA. Chereches nu cred ca e usa de biserica, dar faza asta cu nocturna mi se pare aiurea. Nu am inteles care e prejudiciul facut de Chereches in chestiunea asta !?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close