FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

La revedere, Ţucu-gol! » Dinamo nu vrea să activeze clauza de cumpărare: atacantul se va întoarce la Liege

Țucudean în 2014: un gol, două pase decisive, un penalty obținut
Țucudean în 2014: un gol, două pase decisive, un penalty obținut

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:20

Dinamoviştii nu vor să plătească 800.000 de euro ca să-l achiziţioneze pe George Ţucudean de la Standard Liege, astfel că atacantul va reveni la vară în Belgia.

Primul fotbalist al "cîinilor" de care Dinamo se va despărţi sigur în vară este George Ţucudean. Atacantul de 22 de ani se va întoarce la Standard Liege, întrucît roş-albii nu sînt de acord cu cei 800.000 de euro pe care belgienii îi solicită pentru un transfer definitiv.

Bucureştenii s-au interesat care ar fi preţul pe care Standard l-ar vrea pentru cedarea vîrfului, iar cînd au primit răspunsul au strîmbat din nas. "Nu ne putem permite în acest moment să plătim o astfel de sumă pentru un fotbalist!" a fost concluzia la care au ajuns conducătorii din Ştefan cel Mare, care, la vară, au în plan să continue transferurile low cost şi promovarea de tineri fotbalişti din propria pepinieră.

Belgienii vor să se scoată
La finalul lui 2013, şefii dinamovişti luaseră în calcul achiziţionarea lui Ţucudean, sperînd că vor obţine un preţ preferenţial. "Undeva la vreo 300.000 de euro", a dezvăluit un apropiat al clubului. Doar că Standard a vrut să-şi recupereze mare parte din milionul de euro investit în ianuarie 2013 pentru a-l cumpăra pe George de la Dinamo, aşa că nu are de gînd să cedeze nici un cent sub preţul transmis la Bucureşti.

Se-ntoarce Alexe
Un alt motiv pentru care Dinamo n-a forţat transferul definitiv al lui Ţucudean este faptul că va reveni la echipă Marius Alexe. Vîrful de 24 de ani a fost împrumutat un sezon la Sassuolo, însă acum se reface după o accidentare ce-l ţine pe tuşă toată primăvara. Marius mai speră ca italienii să-l cumpere definitiv, însă aceştia n-au dat nici un semn de viaţă, mai ales că Alexe, în toamnă, a bifat doar 162 de minute în 6 meciuri în Serie A.

5 goluri şi două pase decisive a reuşit Ţucudean în 16 meciuri în campionat în acest sezon. În Cupă, n-a punctat în două partide

"Ne bucură faptul că Bilinski a început să marcheze, mai ales că Ţucudean îşi va întrerupe relaţia cu noi pe 30 iunie, cînd se va întoarce la Standard Liege" ( Florin Bratu, coordonatorul scouterilor lui Dinamo, la DigiSport)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Doi pacienţi cu Steaua
Doi dintre titularii începutului de sezon, Steven Thicot şi Cosmin Matei, sînt creditaţi cu şanse mici de a fi apţi la prima manşă a semifinalei Cupei de joi. Fundaşul are o contractură musculară, iar mijlocaşul o entorsă de gleznă. Mîine, se va lua decizia finală, dacă ambii vor face parte din lot, întrucît Stoican nu are de gînd să forţeze cu vreunul dintre ei dacă nu e refăcut.

"Sîntem la fotbal, nu la hochei"
Directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a acuzat ieri arbitrajul lui Cristi Balaj, care nu a acordat penalty în minutul 85, la 2-2, la intrarea lui Erico da Silva asupra lui Lazăr în meciul cu Pandurii (2-3): "Poate dădeam gol, iar adversarii nu mai egalau, aveam noi 3 puncte în plus, aşa pierdem şi puncte, şi bani. Nu dăm cu piatra în arbitru, dar sîntem la fotbal, nu la hochei. Mă gîndesc că ne aşteaptă două meciuri foarte importante, cu Steaua în Cupă, cu Petrolul în campionat, şi cerem arbitrilor să fie mai vigilenţi".

Inbox
- Rus şi Bărboianu au vîndut ieri bilete la stadion suporterilor pentru meciul cu Steaua. În baza unei convenţii privind reciprocitatea tichetelor, fanii "cîinilor" au 8.300 de locuri la partida de joi.
- Bobar: "Stoican şi echipa au toată susţinerea, au muncit să ajungă în preajma podiumului pornind de pe locul 12. Sîntem uniţi şi sperăm să ajungem în Europa".

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (124)
bridge_too_far
bridge_too_far  •  25 Martie 2014, 21:06
Postat de cainerau1953 pe 25 Martie 2014, 16:27

la vara vin Lemnaru,Bus si Kostovaski !!! 3 atacanti cu golul in sange, primii 2 revelatile acestui campionat !!!

Nu aveti voi bani pt asa jucatori cersetorilor .

hawk
hawk  •  25 Martie 2014, 20:26
Postat de redshow pe 25 Martie 2014, 16:48

Tucu-Care gol ??? Doamne-ajuta sa scapam de el !!! De l-ar da si pe umflatul ala de Balgradean am fi mai puternici. Singurul lucru rau e ca pierdem singura sursa de finantare a clubului . Tucudean SR care platea ca fiul sau sa joace titular.

Daca da Tucu' al tau un gol joi, iar umflatul ala cum ii zici tu scoate 2-3 goluri, ii pupi la cøite ! Hai sictir !

hawk
hawk  •  25 Martie 2014, 20:21
Postat de cainerau1953 pe 25 Martie 2014, 16:27

la vara vin Lemnaru,Bus si Kostovaski !!! 3 atacanti cu golul in sange, primii 2 revelatile acestui campionat !!!

Un pas inapoi in cariera lor. puteau avea un viitor mai bun!

Vezi toate comentariile (124)
Comentează