FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - RAPID 1-0

Lecţie de civilizaţie » Suporterii celor două mari rivale şi-au unit forţele doar cînd au scandat împotriva lui Dragomir

Articol de , - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 01:48

Ambele galerii au creat aseară un spectacol fonic de 5 stele

Click aici pentru GALERIE FOTO de la partidă!

Ambele galerii au creat aseară un spectacol fonic de 5 stele

Click aici pentru GALERIE FOTO de la partidă!


Naţional Arena aduce meci de meci, indiferent de dispută, un aer european. Curat, civilizat. Oamenii au putut merge pe acelaşi trotuar spre stadion chiar dacă ţineau în mînă fulare dinamoviste sau aveau la gît eşarfe rapidiste. Nota de bun-simţ s-a păstrat şi în incintă, chiar dacă, în stilul pur românesc, adversarul a mai fost înjurat de mamă şi de toate cele. Însă, tonalitatea a fost mai redusă. De aceea s-au putut auzi şi imnurile clasice ale celor două formaţii.

Organizatorii au contribuit şi ei la spectacolul dinaintea show-ului din teren. Sute de metri de pînze colorate, care de luptă, model 2012, plus prezentarea formaţiilor, ceea ce a mai amînat cu 10 minute startul derby-ului. Bannere fără trimitere la brutarul fotbalului intern. Chiar poetice sau în ton cu vara ce se apropie. Dinamoviştii: "Adevăratele înfrîngeri sînt renunţările la vis". Rapidiştii: "Cea mai tare frecvenţă din lume". Cartoane colorate, în ambele peluze, vacarm, cîntece, decibeli, atmosferă de meci adevărat, să tremure carnea pe tine. 40.000 de inimi, de speranţe, de trăiri. Iar tristeţea de la ultimele două confruntări Dinamo - Rapid a dispărut ca prin farmec, fiindcă fotbalul e altfel cu tribune care trepidează a viaţă.

"Nopţi nedormite, miros de vopsea, te iubesc viaţă ultra"
banner galerie Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
biid
biid  •  24 Mai 2012, 17:24

Ce poti spune altceva decat BRAVO! RAPID SI RAPIDISTI, BRAVO! DINAMO SI DINAMOVISTI. A-ti dat un exemplu de comportament civilizat(atat cat se poate pe un stadion; sa am eu atatia bani cate injuraturi trag britanicii,nemtii,spaniolii etc.)si sper ca patronii sa inteleaga ca suporterii au nevoie de STADIOANE CIVILIZATE !!!. RESPECTA-MA CA SA TE RESPECT !!!.Cat despre,, carcotasii urlatori"....Dumnezeu sa-i ierte . Sunt demni de mila!!!.Cel care castiga( cinstit, nu conteaza tactica)este cel mai bun .Restul ,bla-bla-bla. Suporterii, prin asemenea comportamente si proteste civilizate ,ca si la aceasta partida, pot fi promotorii unor schimbari radicale in fotbalul romanesc.

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2012, 16:18
Postat de had3s89 pe 24 Mai 2012, 09:08

rapidistii au fost dominati pe toate durata partidei de dinamovisti, asa ca las-o jos ca macane!

Rapidistii V-AU DOMINAT pe toata durata partidei asa ca las-o jos ca macane. Inafara de 3-4 minute DUPA ce ati dat voi gol pentru ca au facut aia liniste SI dupa ce mai mult de jumatate din stadion (rapidistii) au plecat si ati ramas numai voi sa va bucurati. Galeria Rapidului NIMENI in Romania nu o domina ti-o spoune un NErapidist convins. Nu a dominat-o NICIODATA si merg pe stadioane de mai multi ani decit ai tu (probabil ca nu ai mai mult de 40, asa ca...). Tu ca si citiva stelisti pe aici esti cu propaganda. UNA SE VED E SI SE AUDE , iar voi ALTA aberati. Uita-te la meci , linistit din fotoliu sa vezi CINE SI CIT sa auzit si cine pe cine a dominat.

bogdanc77
bogdanc77  •  24 Mai 2012, 13:30
Postat de jerolly pe 24 Mai 2012, 12:51

esti nebun? cum sa nu se strige "UE steaua", pai ce meci ar mai fii asta :))) S-a strigat stai linistit, s-a strigat :) Iar cu 5000 si 5000 eu cred ca tu ai fost la alt meci ;)

E prost lasa-l....e oaie, ce sa ii ceri!!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează